Tommy Hilfiger ile büyülü bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

Cuma, Şubat 08, 2013




Tommy Hilfiger 2013 İlkbahar - yaz koleksiyonunu sizin için Tommy Hilfiger Türkiye Showroom'unda inceledik. 

Tommy'nin yeni sezon koleksiyonu ile eşsiz bir yolculuğa çıkıyoruz. Öyle ki Newyork'dan Hindistan'a, Hindistan'dan Afrika safarilerine kadar uzanan moda ve tasarım dolu bir yolculuk bu.  Koleksiyon'dan en beğendiğim parçalar şöyle:

 








TOMMY HILFIGER 2013 İLKBAHAR ERKEK KOLEKSİYONU
“PREP CLUB”

Tommy Hilfiger 2013 İlkbahar - Yaz Erkek Koleksiyonu için markanın mirası olan prep tarzı, Amerikan kolejlerinin spor kulüplerindeki dayanışma ve kurallardan ilham alıyor. Kuralları yıkarak, ikonik parçalara genç ve yeni bir bakışla, klasiklerde farklı bir tarz yaratılmış.  Yeni İlkbahar - Yaz koleksiyonu yat kulübünden, kriket sahasına kadar her yerde rahat Amerikan tarzını yansıtıyor.



Neon mavi tonları, opak beyaz ve kırmızı tonları, koleksiyonda denizci halatı baskısı çizgili ürünlerde, regatta ceketlerinde ve askeri detaylarda ön plana çıkıyor. 2013 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu’nun tamamında hibrit temalar dikkat çekiyor; klasik oxford gömlekle kombinlenen breton çizgili jarse ceket, çizgili deri espadril ayakkabılarla tamamlanıyor. Jarse kolej blazerlarınden, gömleklerde uygulanan kravat detaylarına kadar çeşitli parçalarda dikkat çeken beklenmedik yorumlar rahatlık ve hafiflik hissi veriyor.
  
 


Kanvas ve derinin birlikte kullanıldığı trençkot tarzı ceketler ve süet havacı pilot montlarında görüldüğü gibi, asi bir yaklaşımı yansıtan dış giyim parçaları sürpriz maceralara davet ediyor. Yıpranmış görünümlü chino ve denimler, vintage parçalar gibi bilindik hissi vererek rahat formlarda sunuluyor. Tommy Hilfiger Logosu’nun yer aldığı altın rengi düğmeler ve kolej armaları, yarış şeritleri gibi cesur vurgularla birlikte kullanılmış.  Oyunun kuralları değişse de görünüm kesinlikle American Prep.

 


Tommy Hilfiger 2013 İlkbahar- Yaz Kadın Giyim Koleksiyonu
“American Voyage”

Tommy Hilfiger 2013 İlkbahar- Yaz koleksiyonu deniz yolculuğunun ruhundan ilham alıyor. Denizden kuma, iskeleden limana, genel olarak  “denizde hayat” koleksiyonun rahat ve akıcı tarzını tanımlıyor.  Çabasız tarz, egzotik limanlara uğrayan Jackie O ve Lauren Hutton’ı çağrıştırıyor.  Amerikan tarzını tam anlamıyla yansıtan görünüm, dünyanın her yerinde rahatlıkla kullanılabilir.
                                                                           

 

Yelken kumaşından ilham alan farklı tonlarda patchwork’ten kırmızı, beyaz ve lacivertlere kadar koleksiyonun bütününde klasiklere macera ve gençlik hissi katılmış. Koleksiyonda yer alan çizgililerde desenlerle ve denizci motifleriyle farklı bir tarz yaratılmış; breton çizgiler parçalı deriyle birlikte kullanılarak lüks bir görünüm yaratıyor.  Sevilen erkek giyim parçaları 2013 ilkbahar- Yaz kadın koleksiyonunda, desenli ipekten bol takımlar, büyük beden bluzlar ve kalın örgü kolej süveterleri biçiminde yorumlanmış.

 

Koleksiyonun temel siluetlerden biri olan elbiseler arasında yer alan dantel detaylı ve drapeli ipek elbiseler hem gündüz hem gece şıklığı sağlarken, halat detaylı kanvas gömlek elbiseler ise sportif bir dokunuş katıyor.  Aşırı büyük boylarda sunulan blok renkli el çantaları, ideal seyahat arkadaşı olabilir.  Tekne ayakkabıları beyaz platform topuklarla yeniden yorumlanırken, düz espadriller kokteyl saatinde rahatlık hissi yaratıyor. İkonik tarza özgürlük ruhu veren koleksiyonun rotası kesinlikle bir Amerikan yolculuğu.



You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe