David Beckham Underwear for H&M

Cuma, Ocak 13, 2012



Bildiğiniz üzere H&M her sene farklı bir tasarımcı ile anlaşıp özel kreasyonlar hazırlatırdı. Bu sene geleneğini değiştirdi ve bir sene içersinde neredeyse Üç tasarımcı ile birlikte çalıştı. Bunların içinde daha önce Tasarımcılık ile adını pey duymadığımız David Beckham gelmekte.


Davdid Beckham for H&M Man Underwear Collections 2 Şubattan itibaren Tüm H&M lerde satışa çıkacak. David Beckham İç Giyim Koleksiyonu'nu üretme ve H&M'in dünya genelinde 40 ülkede yer alan 1800 mağazasında satma olanağına ulaşacak.





Bizim kişisel yorumumuz ise Davidin, tasarımdan pek anlamadığını düşünüyoruz. Çünkü bu iç çamaşırları zaten H&M yıllardır raflarında yer alan iç çamaşırlarından hiç bir farkı yok. Oldukça sıradan ve basit bulduk. Tabii David hayranları, bu vesileyle rafları silip süpüreceğe benziyor :)




Koleksiyonun bir diğer artısıda Sevgililer gününden önce çıkıyor olması. Yani Sevgililer gününde çoğu kadın sevgilisine David Beckhamın iç çamaşırlarını almak için yarışacak. Buda H&M in ayrı bir ürün pazarlama taktiği olsa gerek.


Bu koleksiyonun ortaya çıkışının asıl amacı ise, H&M in dünya çapında Man Underwear satışları oldukça düşüktü. Bu sayede o reyona insanların ilgisini ve dikkatini çekmeye çalışmak, aynı zamanda bu sıradan Beckham koleksiyonlarına bakarken, H&M diğer underwearlarının da hem daha güzel hem de daha uygun fiyatlı olduğunun farkına vardırmak. İşte bize kalırsa markanın, bu koleksiyonunun arkasında ki minik strateji burada yatıyor...







Bakalım iki şubatta bu koleksiyon beklenen şatışı ve ilgiyi görecek mi...



You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe