H&M İngiltere, 12-18 Mart İklim Haftasını Kutuyor!

Salı, Mart 13, 2012


H&M İngiltere olarak, büyük bir projeye imza attı. Özellikle küresel ısınmanın ve iklim değişikliklerinin artış gösterdiği dünyamızda bu soruna bir nebze de olsa çözüm getirmeyi düşünen H&M İngiltere, Avrupada etkinliklerle anılan 12-18 İklim Haftası kapsamında bir kampanya başlattı.

Kampanya'ya katılan H&M İngiltere mağazalarını gidiyorsunuz, eski kıyafetlerinizi götürüyorsunuz. Ve anında 5 sterline hediye çeki kazanıyorsunuz. Geri dönüştürülebilen giysiler tekrar kullanılırken, dönüşümü olmayanlar ise İngiliz Kızılhaç vakfına gönderiliyor. Bu sayede kıyafetlerin tekrar kullanımı sağlanılıyor. 

 



Aynı zamanda H&M, bağışlanan her poşet kıyafet için Bangladeş'deki sel eğilimli topraklar ve açacağı felaketi önlemesi amacıyla 10 sterlini sizin adınıza vakfa bağışlıyor.


Mağazalarda ayrıca sınırlı sayıda, düşük karbon için üretilen, Çevresel Adalet Vakfı (EJF) destek sağlayan Katharine Hamnett tarafından % 100 organik pamuklu t-shirt tasarımlarıda İklim Haftası 2012 kapsamında satışa sunuluyor. T-shirt 9,99 £ fiyatlı erkekler ve kadınlar için hem de mevcut olacak, bu ürünün satış fiyatının% 25 EJF iklim mültecileri için ev kampanyası No Place Like'a gidecek. Bu t-shirt moda iklim değişikliğiyle mücadeleye çözümün parçası olarak kabul ediliyor. Tabii düşük ısıda yıkama ve kuru havada  asarak daha da karbon ayak izini azaltmaya katkıda bulanabilirsiniz!

 detaylı bilgi için: http://about.hm.com/content/hm/AboutSection/en/About/Sustainability/Commitments/Climate-Smart/climate-week.html





You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe