Trend'e giden yol... Trendyol.com

Perşembe, Mayıs 24, 2012


MERVE BOLUĞUR TRENDYOL.COM BUTİĞİNDE HER BURÇ İÇİN FARKLI KIYAFETLER GİYDİ…

TRENDYOL.COM yeni markası Nottis’i ünlü yıldız Merve Boluğur ile tanıtıyor. Deniz Marşan’ın her burç için özel styling yaptığı fotoğraf çekiminde Merve Boluğur’un giydiği birbirinden farklı kıyafetler 22 Mayıs gününden itibaren Trendyol.com’da satışa sunulacak.


Gözde marka ve tasarımcıların ürünlerini üyelerine sunan Trendyol.com, hem kadınlara hem de erkeklere hitap eden yeni koleksiyonu Nottis’i Merve Boluğur ile tanıtıyor. Sezonun trendleri arasında yerini alan baskı desenleri yazın en canlı renkleriyle buluşarak bu koleksiyonda yeniden yorumlanıyor. Rahat ve şık kombinler sunan Nottis koleksiyonunda ayrıca hem gündüz hem gece giyilebilecek modeller bulmak da mümkün.








Asimetrik elbiselerin yanı sıra dökümlü bluz ve şifon eteklerin hakim olduğu koleksiyonda, erkekler içinse t-shirt, gömlek ve pantolonlar geniş renk seçenekleriyle moda tutkunlarına sunuluyor. Kıyafetlerin tamamlayıcısı olan tasarım aksesuarlarının da yer aldığı Nottis’le ilgili Merve Boluğur “Trendyol.com’un yeni koleksiyonu Nottis, modayı yakından takip eden, iyi giyinmeyi ve şık olmayı seven kadın ve erkeklerin tercihi haline gelecek.” dedi.


TRENDYOL HOME

Trendyol'dan bir haberimiz daha var! Trendyol Home Markasi ile evlerimizi renklendirmeye geliyor...

  
Trendyol.com, “Trendyol Home” adıyla ilk defa ev tekstil ve dekorasyon ürünlerini üyeleriyle buluşturuyor. Yaratıcı tasarımlar, ev tekstil ürünleri, dekoratif objeler ve  daha pek çok hediyelik eşya seçeneklerin bulunduğu koleksiyon % 60’a varan indirimlerle 23 Mayıs 2012 tarihinden itibaren satışta olacak.








Gözde marka ve tasarımcıların özel ürünlerini üyelerine sunan Trendyol.com, üyelerini mutlu edecek sürprizler yapmaya devam ediyor. Ev tekstil ürünlerinin satışına başlayan Trendyol.com, yatak odasından salona evinizin her odasında şıklık yaratırken, modern tasarımlarıyla da rahatlığı sunuyor. Nevresim, pike, yatak örtüsü, havlu ve dekoratif yastıkların bir arada bulunduğu koleksiyon dikkatleri üzerine çekiyor.

Mutfak koleksiyonun da bulunduğu Trendyol Home kendinize ve sevdiklerinize güzel yemekler pişirmeniz için en güzel ortamı yaratıyor. Bu koleksiyonda mutfak aksesuarlarını farklı seçeneklerle bulmak mümkün. Trendyol.com’un size özel dokunuşlarla hazırladığı koleksiyonda romantik ve biraz da provence havası hakim. Hayata renk katan bu ayrıntıları görmek için trendyol.com adresini tıklayabilirsiniz.



Trendyol.com hakkında
Trendyol.com, modaya öncülük ederek en iyi marka ve tasarımcıların ürünlerini kısa süre için üyelerine %90’a varan indirimlerle sunan Türkiye’nin lider moda sitesidir. Trendyol.com’da sadece seçkin markaların orijinal ürünleri yer alır. Trendyol.com’un bugün itibariyle 5 milyon aktif üyesi bulunmaktadır. Trendyol.com modayı üyeleri için ulaşılabilir hale getirirken, trendyol blog ve sosyal medya kanalları ile üyelerine stil, moda ve trendler ile ilgili zengin içerikler sunar. Şimdiye kadar 1.000’in üzerinde seçkin marka ile işbirliği yapan trendyol.com her gün 10.000’lerce ürünü Türkiye’nin her yerindeki üyelerine ulaştırmaktadır.

You Might Also Like

1 yorum

  1. ''Acemi cadı''dan beri çok beğenirim bu kızı,çok hoş bir tipi var..

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe