ANNEM KADAR GÜZEL İSTANBUL

Pazar, Nisan 14, 2013

Murat Başoğlu’nun markası Takkunya,
Osmanlı motifleri ve İstanbul simgelerinden
 oluşan koleksiyonları ile, Anneler günü haftasına özel 22-30 Nisan’da %50ye varan indirimlerle Galata mağazasından sonra yeni adresi Forum İstanbul AVM’de…





Yeni bir bakış ve farklı tasarımlar ile geçmişten bugüne geleneksel izleri hediyelik eşyalara yansıtmak amacıyla yola çıkan Takkunya, Forum İstanbul AVM’de yepyeni mağazasını açtı.
Anneler Günü haftasında  , İstanbul’u özleyenleri ve Osmanlı’nın zerafetini sevenleri özel tasarımlarla buluşturan Takkunya , en güzel hediye seçenekleriyle hemiki  mağazası hem de online alışveriş kolaylığıyla özel indirimlerle satışta. Osmanlı’nın zarif ve estetik yansımaları, İstanbul’un seyre doyulmaz detayları eşliğinde kahve keyfi Takkunya tasarımlarıyla sevdiklerinizle paylaşmanız dilekleriyle.
T-shirt’ten aynaya, fincandan çantaya, gündelik yaşamda kullanılan eşyalar üzerine yansıttığı özgün yorumlarla hayata renk katıyor. Şık kutuları, farklı tasarımları ile hem klasik hem de yepyeni bir hediye alternatifi yarattı.











http://www.takkunya.com on-line satış sitesinde, 80’ı aşkın ürün çeşidini görebilir, her bütçeye uygun fiyatlarla tek tıkla eve yada direkt sevdiklerinizin adresine yollatabilirsiniz.
TAKKUNYA ADRES: Serdar-ı Ekrem sok no 33 Galata –Istanbul
TAKKUNYA ADRES: Forum İstanbul AVM Bayrampaşa-İstanbul

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe