TOMMY HILFIGER, 2013 MET GALASI’NA ÜNLÜ KONUKLARIYLA KATILDI

Pazartesi, Mayıs 13, 2013



Tommy Hilfiger’ın Türk asıllı eşi Dee Hilfiger ile katıldığı galada, özel konukları arasında Debbie Harry, Marky Ramone, Nicki Minaj, Zooey Deschanel, model Lily Aldridge ve Kings of Leon grubunun solisti Caleb Followill gibi ünlüler yer aldı.

Tommy ve Dee Hilfiger, New York Metropolitan Müzesi tarafından “PUNK: Chaos to Couture” temasıyla punk akımının yüksek moda üzerindeki etkilerini vurgulayan sergiyi kutlamak üzere düzenlenen 2013 Costume Institute Galasına katıldı.  Beyoncé, MET Galası’nın Onursal Başkanlığı’nı üstlenirken, kendisine oyuncu Rooney Mara, Moda Operandi Eş Kurucusu Lauren Santo Domingo, Givenchy Kreatif Direktörü Riccardo Tisci ve Vogue Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Anna Wintour eş başkan olarak eşlik ettiler.

 “Bu yılki Met Galası’na bu kadar harika bir grup dost ile birlikte, sektörün ikonlaşmış isimleriyle bir arada katılmak çok heyecan verici” diyerek hislerini aktaran Tommy Hilfiger, “Müzik ve pop kültürün, kariyerim boyunca önemli etkileri oldu. Kendine özgü kültürü ve farklı tarzıyla punk rock’ın bu yılki galanın teması olmasına bayıldım.” şeklinde açıklama yaptı.

Tommy Hilfiger’ın masasında yer alan konuklar arasında punk ikonları Debbie Harry ve Marky Ramone, müzisyen Nicki Minaj, oyuncu/müzisyen Zooey Deschanel ile senarist Jamie Linden, model Lily Aldridge ile Kings of Leon grubunun solisti/gitaristi Caleb Followill ve Meksikalı oyuncu/şarkıcı Thalia Mottola ile müzik sektörünün önemli isimlerinden Tommy Mottola yer aldı.

TOMMY HILFIGER TASARIMLARINI TERCİH EDEN KATILIMCILAR:
Görsel

Tommy Hilfiger’ın kıyafeti; tamamı Tommy Hilfiger tasarımı, iki düğmeli, siyah yakalı kırmızı ekose bir ceket, siyah smokin pantolonu, beyaz gömlek ve ince siyah kravattan oluşuyordu.
Dee Hilfiger, tamamı Tommy Hilfiger tasarımı,  özel koleksiyon, kırmızı ekose desenli ipek şifon straples elbisesini deri eldivenlerle tamamladı.

Görsel
Nicki Minaj’ın Tommy Hilfiger defile koleksiyonundan, sırtı açık lacivert jorjet elbisesinin önünde fiyonk detayı dikkat çekti.

Görsel
Zooey Deschanel, Tommy Hilfiger özel koleksiyondan, açık mavi, beyaz çizgili tek omuzlu bir elbise ile katıldı.

Görsel
Lily Aldridge’in Tommy Hilfiger tasarımı özel koleksiyon elbisesi, hardal rengi ipekten verev kesimi, deri örgü şerit askıları ve derin sırt dekoltesi ile öne çıktı.
Caleb Followill, tamamı Tommy Hilfiger tasarımı, tailored koleksiyonundan iki düğmeli siyah smokin, kol düğmeli beyaz gömlek ve siyah ipek kravatı tercih etmişti.
Görsel

Debbie Harry, tamamı Tommy Hilfiger tasarımı, siyah/gümüş/metal boncuklu, siyah şifon ve deri pileli, file kollu deri bir elbise ile siyah gümüş zımbalı siyah saten smokin ceketi giymişti.

Görsel

Marky Ramone, tamamı Tommy Hilfiger tasarımı, tailored koleksiyonundan, iki düğmeli, kapitone kollu, kırmızı detaylı, iki düğmeli siyah smokin giydi.


Thalia Mottola, Tommy Hilfiger özel koleksiyon, payetli, drapeli sırt ve zincir detaylı siyah elbise giydi. 
Tommy Mottola, tamamı Tommy Hilfiger tasarımı, siyah klasik smokin, kol düğmeli beyaz gömlek ve siyah ipek kravattan oluşan bir kıyafeti tercih etti.
Jamie Linden, Tommy Hilfiger tailored koleksiyonundan gece mavisi smokin, kol düğmeli beyaz gömlek ve lacivert ipek kravatı tercih etti.

TARİH:               6 Mayıs 2013, Pazartesi

MEKAN:          Metropolitan Müzesi, New York

BİYOGRAFİLER
DEBBIE HARRY
Debbie Harry; Amerikan müziğinin efsanevi ismi, etkileyici bir rock-n-roll figürü, kompleks bir müzisyen, öncü ve moda ikonudur. New York’un favori punk tanrıçası, Rock and Roll Hall of Fame’e kabul edilen Blondie grubunun solisti ve şarkı yazarı olarak ün yaptı ve daha sonra 6 solo albüm çıkardı. Müzik ve moda akımlarını etkiledi, ayrıca oyunculuk kariyeri boyunca 30’dan fazla film ve televizyon dizisinde rol aldı.

MARKY RAMONE
Marky Ramone,  Voidiods grubunda davul çalmış ve 15 yıl punk rock grubu Ramones’un davulculuğunu yapmış efsanevi punk rock davulcusudur. Marky, 2009’da Tommy ile birlikte bir giyim koleksiyonu lanse etti; 2011 yılında Ramones grubu ile birlikte Yaşam Boyu Başarı Grammy ödülü aldı ve Rock and Roll Hall of Fame’e kabul edildi. Halen vokalde Andrew W.K.’nin yer aldığı kendi grubu Marky Ramone's Blitzkrieg ile dünya turuna çıkmaya hazırlanıyor.

MARION RAMONE
Marion Ramone, Marky Ramone’un eşidir.

NICKI MINAJ
Trinidad doğumlu Nicki, müzisyen ve televizyon kişiliğidir. New York’un Queens bölgesindeki Jamaica’da büyüyen Nicki, Billboard Hot 100 listesinde aynı anda yedi single’ı olan ilk kadın solo sanatçı oldu. Sadece iki buçuk yılda dünyada 5 milyon albüm ve 50 milyondan fazla single sattı. 2013 Billboard Müzik Ödülleri’nde rap dalında yedi adaylıkla başı çekti.  Halen American Idol yarışmasının on ikinci sezonunda jüri üyeliği yapıyor ve bir yandan da Cameron Diaz ile birlikte ilk filmi The Other Woman için kamera karşısında yer alıyor.

ZOOEY DESCHANEL
Emmy, Altın Küre ve Grammy adayı, Critics Choice Ödülü sahibi Zooey Deschanel;  (500) Days of Summer, Yes Man ve Almost Famous gibi filmlerdeki rolleri kadar ikonik tarzıyla da tanınıyor. Popüler televizyon dizisi New Girl’de başrolü oynayan Zooey, yapımcılığını da üstleniyor. Aynı zamanda başarılı bir müzisyen olan Zooey’nin çok olumlu eleştiriler alan grubu She & Him ile birlikte çıkardığı üçüncü albüm bu hafta satışa sunuluyor.


JAMIE LINDEN
Amerikalı senarist, yönetmen ve yapımcı Jamie Linden, 2006 tarihli We Are Marshall ve 2010 yapımı Dear John filmlerinin senaristi olarak isim yaptı. Bir süre önce, aynı zamanda senaryosunu da yazdığı 10 Years filmiyle ilk yönetmenlik denemesini yaptı.



LILY ALDRIDGE
Dünyaca ünlü manken Lily Aldridge, Tommy Hilfiger’ın Freedom parfümünün yüzü. Victoria’s Secret meleklerinden biri olan Lily, şimdiye kadar aralarında Glamour, Teen Vogue, Vogue Spain ve British GQ’nun da bulunduğu pek çok önemli dergide yer aldı.

CALEB FOLLOWILL
Caleb Followill, Grammy ödüllü Amerikan rock grubu Kings of Leon’un solisti ve gitaristidir. Kings of Leon'un  "On Fire," "Use Somebody" ve "Notion" gibi hit single’ları dünya müzik listelerinde bir numaraya kadar çıktı; "Only By Night" ise grubun ABD’de platin plak alan ilk albümleri oldu.

THALIA MOTTOLA
Thalia Mottola, dinamik bir şarkıcı ve yetenekli bir oyuncu olmanın yanı sıra Latin mirasının ve toplumunun destekçisi olarak tanınıyor. Thalia, Latin popunun kraliçesi olarak anılan uluslararası bir yıldız. Ayrıca radyocu ve yazar. ABC/Cumulus Networks için yaptığı “Conexion Thalia” adlı programı 6 yıldır ulusal radyolarda yayınlanıyor.

TOMMY MOTTOLA
Tommy Mottola, Amerikan müzik sektörünün efsanevi isimlerinden biridir. 1988-2003 yılları arasında SONY MUSIC ENTERTAINMENT’ın yönetim kurulu başkanı ve CEO’su olarak görev yaptı. Bu süreçte 18.000 çalışanıyla Sony, dünya müzik tarihinin en başarılı şirketlerinden biri haline geldi ve 60’tan fazla ülkede faaliyete ve üretime geçti. Kısa süre önce Hachette tarafından yayınlanan anıları "Hitmaker: The Man and his Music”, NY Times çok satanlar listesinde yer aldı.

THE METROPOLITAN MUSEUM OF ART 2013 COSTUME INSTITUTE GALA
New York Metropolitan Müzesi’nin 2013 Costume Institute Galası, Müze’nin “PUNK: Chaos to Couture” temalı 2013 İlkbahar sergisini kutlamak üzere düzenlendi. 9 Mayıs’tan 14 Ağustos’a kadar açık kalacak sergide punk akımının 1970’lerde doğuşundan bugüne dek yüksek moda üzerindeki etkileri ele alınıyor. Bu yardım galası, Costume Institute’un sergiler, satın almalar ve sermaye artışları için ana gelir kaynağı.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe