TOMMY HILFIGER VE DISNEY iş birliği ile “THE MUPPETS BY TOMMY HILFIGER” KAPSÜL ÇOCUK KOLEKSİYONU

Çarşamba, Mayıs 08, 2013


TOMMY HILFIGER VE DISNEY iş birliği ile “THE MUPPETS BY TOMMY HILFIGER” KAPSÜL ÇOCUK KOLEKSİYONU
Görsel
Tommy Hilfiger tasarımları ile “The Muppets” karakterleri bu kapsül koleksiyonu için kolejli moda anlayışını yansıtıyor!
Görsel

Tommy Hilfiger, 2013 İlkbahar - Yaz sezonu için Disney iş birliği ile “The Muppets” karakterlerinin başrolde yer aldığı  kapsül çocuk koleksiyonu hazırladı. Sınırlı sayıda üretilen kapsül koleksiyonu kapsamında, “The Muppets” karakterleri  Tommy Hilfiger 2013 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu’nu taşıyor ve kolejli tarzlarıyla ön plana çıkıyor. Koleksiyon, Mayıs ayından itibaren Tommy Hilfiger Kids Mağazaları’nda satışa sunuluyor. 
Görsel
Tommy Hilfiger, bu özel proje ile ilgili olarak “2013 İlkbahar - Yaz sezonuna özel, sınırlı sayıda üretilen kapsül çocuk koleksiyonu için Disney ve “The Muppets” ile iş birliği gerçekleştirmekten büyük heyecan duyuyorum; Disney, hayal gücü ve yaratıcılık konusunda sınır tanımıyor. Aynı şekilde, The Muppets karakterlerini Tommy Hilfiger tasarımlarını bire bir taşırken yansıtıldığı t-shirt ve sweatshirtleri tasarlamak inanılmaz keyifliydi.”diyor.

Görsel
Erkek ve kız çocuklarına özel olarak hazırlanan kapsül koleksiyonunda, tasarımlar 6 ay-16 yaş aralığında uygun bedenlerde sunuluyor. Kurbağa Kermit, Miss Piggy, Animal, Ayı Fozzie, Beaker ve huysuz ihtiyarlar Statler ile Waldorf modanın öncüleri oluyor ve en sevilen sözleriyle tasarımlarda yer alıyor.

Görsel
Bu eğlenceli kapsül koleksiyonu için gerçekleştirilen iş birliği hakkında, The Walt Disney Company EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika) Bölgesi Moda ve Ev Ürünleri Kategorisi’nde Sorumlu Başkan Yardımcısı Marc Low “The Muppets, dünya çapında büyük ilgi ve beğeni ile takip ediliyor. İş birliği gerçekleştirdiğimiz bu kapsül koleksiyonunda yer alan tüm parçalar, “The Muppets” karakterlerinin kendine özgü kişilik özelliklerini ve moda dünyasına yakın duruşunu tam anlamıyla yansıtıyor. Kolejli moda anlayışında, modanın öncülüğünü üstlenen tarzıyla özel bir çocuk koleksiyonu yaratmak için Tommy Hilfiger ile ortak bir projede çalışmak çok keyifliydi”diyor.
Görsel
Tommy Hilfiger ilk kez 2012 yılında, The Walt Disney Company ile iş birliği gerçekleştirmiş ve  ortaya çıkan “Meet the Family” Kapsül Koleksiyonu’nda Tommy Hilfiger Koleksiyonları’ndan kolejli moda anlayışında parçalar giyen Disney karakterlerinin özgün yorumlarına yer verilmişti. 
Görsel

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe