Festivaller Yaklasıyor!

Cuma, Haziran 21, 2013


MERHABA,

Sıcaklar geldi, sıcaklarla birlikte Festivallerinde gelmesi gerekirdi. Lakin yaşadığımız üzücü olaylar nedeni ile bir çok Festival iptal oldu veya ileri bir tarihe alındı. Bu duyarlılıkları için organizasyon şirketlerine teşekkürü bir borç bilirim.


Ama gelin biz yinede festival havasına biraz göz atalım. Yaklaşan festivallerle birlikte bir çok marka indirim yapmaya da başladı. İşte bunlardan biri Greyder!

Görsel

GREYDER’DEN İSTANBUL SHOPPING FEST’E ÖZEL İNDİRİMLER

Özgün tasarım çizgileri ve zengin ayakkabı modelleriyle moda severlere hitap eden Greyder, 2013 yaz koleksiyonuyla göz dolduruyor. Greyder 2013 yaz koleksiyonu, 8-30 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşen İstanbul Shopping Fest kapsamında, özel indirim fırsatlarıyla ilgilenenleri bekliyor. %25’e varan indirim oranlarıyla konforlu bir alışveriş sunan Greyder, yaz güneşini ayaklarına taşımak isteyenlere sunduğu özel fırsatlarla adından söz ettiriyor.

Greyder’de alışveriş festivali coşkusu
Kadın ve erkek ayakkabılarıyla her yaşa ve beğeniye uygun zengin model seçenekleriyle dikkat çeken Greyder, farklı ihtiyaçları gözeten tasarımlarıyla öne çıkıyor. Özgün tasarımlarını bu yıl üçüncüsü düzenlenen İstanbul Shopping Fest’te %15, %20 ve %25 indirim oranlarıyla moda severlerle buluşturan Greyder, 8-30 Haziran 2013 tarihleri arasında herkesi alışveriş festivalinin coşkusuna davet ediyor.

Yazın tüm renkleri Greyder 2013 yaz koleksiyonunda
Yaz renklerinin tüm enerjisiyle tasarımlarını erkek ve kadın moda severlerin beğenisine sunan Greyder, 2013 yaz koleksiyonunda yer alan zengin model ve renk seçenekleriyle herkesin kendi stilinden bir şeyler bulmasına imkan veriyor. Greyder, kadın ve erkek yeni sezon ayakkabı modellerinde yeşil, mavi, beyaz, bordo gibi renklerin yanı sıra, ahşap görünümlü tabanlarıyla da benzerlerinden ayrılıyor.
Greyder, yeni sezon kadın ürünlerinde yer alan dolgu topuklu ayakkabı, lace up topuklu sandalet, babet ve topuksuz sandaletler stilinden emin kadınların kendi modalarının öncüsü olmalarını sağlıyor. Çapraz ve tokalı kadın ayakkabı modelleriyle ayak ile ayakkabının mükemmel bir bütünlüğe adım atmasını sağlayan Greyder, zarafet ve konforu bir arada sunuyor. Greyder yeni sezon erkek ayakkabı modelleri de en az kadın modelleri kadar iddialı. Greyder 2013 yaz koleksiyonunda yer alan loafer, spor ayakkabı ve sandaletler ile erkekler yaz mevsiminin tüm enerjisini stilleriyle birleştirme imkanı buluyorlar.
Greyder yaz koleksiyonunda yer alan ayakkabılar ile siz de İstanbul Shopping Fest’e özel indirim fırsatıyla stilinizi başarıyla tamamlayabilir, konforlu bir alışverişin keyfini sürebilirsiniz. 



Görsel,


Bir diğer Festival Markası ise Levis!

Levi’s®’tan Festival Şıklığı…

Hindistan kültüründen ve festival ruhundan esinlenerek hazırlanan Levi’s® denim şortlar, rahatlığı ve şıklığı ile bu sezonda kadınların favorisi olacak.
Farklı zaman ve lokasyonlarda bir çok değişik stilde kullanabileceğiniz denim şortların pembe, beyaz ve farklı detaylara sahip denim alternatifleri bulunuyor.
Levi’s® 501® şortları şık bir bluz, spor bir t-shirt ya da gömleklerle tamamlayabilirsiniz. Şortunuzu denim gömleklerle ve 80′lerin modasını yansıtan bol denim yeleklerle kombinleyerek de vintage bir tarz yakalayabilirsiniz.


Feminenliği ile dikkat çeken Levi’s®şortlar  89,90 TL’den başlayan fiyatlarla Levi’s®  mağazalarında sizleri bekliyor. 
 
Görsel
Özellikle Rihanna gibi ünlülerin tercihi olan Levi’s şortlar festivallerin de göz bebeği olmaya devam ediyor.


Festival için indirim yapan bir diğer marka ise Rebook
14 Haziran 2013 tarihinden itibaren Reebok mağazalarından yapacağınız tüm alışverişlerde %25 indirim sizleri bekliyor.

Farklı, özgür ve rahat giyinmeyi sevenlerin tercih ettiği spor markası Reebok, bu yaz da alışveriş tutkunlarının yüzünü güldürüyor. Hem spor hem şık bir tarz yaratmak isteyenlerin bir numaralı tercihi olan Reebok, yaza özel % 25 indirim ile yine fark yaratıyor.

Reebok’ın, birbirinden renkli eşofmanları, t-shirtleri ve ayakkabılarının yanı sıra, spor tutkunlarının bulabileceği tüm ürünler % 25 indirimle Reebok mağazalarında sizleri bekliyor.

 Görsel 
Reebok’ın kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine



adreslerinden ulaşabilirsiniz.


Indirimin devam ettiği diğer yerler: HM, Defacto, Koton etc…

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe