His Wardrobe ve Accessuro Blogger Bazaar volume 2'deydi! :)

Çarşamba, Temmuz 03, 2013

BLOGGER BAZAAR'A YAZA MERHABA DEDİ

Selin Çetinkaya, Gözde Usta ve İlknur Şener'in başlattığı Blogger Bazaar serüveninin ikinci ayağı, 30 Haziran Pazar günü Taksim KafePi-Curcuna'da Mizu.com ana sponsorluğunda alışveriş tutkunlarıyla buluştu.

Özellikle sosyal medya üzerinden büyük ilgi gören etkinlik bu kez, yepyeni 11 blog yazarının standına ev sahipliği yaptı. Bayan Mor, His Wardrobe, Love Without A Cause, Lunapark Queen, Oh Happy Studio, Onurollstyle, Oyita, Rococosh, Rookie Icon, Ümit Temurçin ve Tuğçe Dadandı'ya ait ikinci el ürünler ve eşsiz tasarımların uygun fiyatlarda satışa sunulduğu gün, blog takipçilerinin yanı sıra farklı sektördeki pek çok kişiyi buluşturdu.

Kozmetik devi MAC'ten, sosyal medya üzerinden makyaj eğitimleri hediye edilmesiyle başlayan Blogger Bazaar heyecanı, misafirler için alanda hazır bekleyen makyaj artisti Tevfik Bozdağ'ın profesyonel uygulamalarıyla devam etti. 

Taze el yapımı ürünlerin adresi Lush'ın doğal dünyasına cilt dostu marka BioDerma'nın eşlik ettiği günde, misafirler mis kokuları eşliğinde alışveriş tadına vardı. 

Erkek blog yazarları ve takipçilerine özel hediyeler sunan Kiğılı, yeni sezondan en dikkat çekici kıyafetlerini Blogger Bazaar'da hedef kitlesiyle buluşturmanın coşkusunu yaşadı.

Dünyanın dört bir yanındaki blog'lara ve yaratıcı insanların işlerine yer veren yeni gençlik dergisi 'Postkolik'in tanıtıldığı alışveriş etkinliğinin görsel şovunuysa, Curcuna'nın kendine özgü dekorasyonu ve Miss Cookiess'in ilk etkinlikten tadı damaklarda kalan cupcake'leri üstlendi.

Moda ve tasarımın iç içe geçtiği bu eğlenceli günün diğer sürprizleriyse, ana sponsor Mizu.com'un alışveriş yapanlara özel hazırladığı armağanlar ve genç ve özgür tasarım anlayışıyla tanınan Miss Poem'in hediye çekleri oldu.
Benim His Wardrobe standımda ise kendi tasarımım olan takı markam Accessuro ve tshirt, parfüm gibi bir çok ürün yer aldı. Özellikle takı markamın büyük ilgi görmesi beni çok mutlu etti :)

Yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleştiği Blogger Bazaar Vol.2'nin bir sonraki durağını heyecanla bekliyoruz.

Şimdi gelin o güzel anlara göz atalım:
GörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörselGörsel

Görsel

GörselGörselGörsel
GörselGörselGörsel
GörselGörsel
GörselGörselGörsel
Görsel

GörselGörselGörselGörselGörsel

You Might Also Like

1 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe