LEVI’S® SONBAHAR/ KIŞ 2013 KOLEKSİYONU

Pazartesi, Eylül 02, 2013

Levi’s® Yeni Koleksiyonuyla Kıtalar Arası Moda Yaratıyor...

Tüm kültürlerin modası Levi’s® Sonbahar/ Kış 2013 Koleksiyonunda...
 Görsel


Marfa, Teksas, Tokyo ve Japonya arasındaki kültürel karışımdan esinlenilerek hazırlanan
Levi’s® 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonu, geçmişle geleceği harmanlayarak tasarımlarına çağdaş bir yorum kattı.
Yenilikçi teknolojilerin kullanıldığı 2013 Sonbahar/Kış kadın ve erkek koleksiyonunda doğadan esinlenerek tasarlanmış baskılar ve desenler ön plana çıkıyor.

Erkek Koleksiyonu
Koleksiyondaki kumaşlar, renkler sofistike bir görünüm yaratırken, klasik Amerikan tarzı bu sezonun stilini belirliyor. İkonik parçalar, daha dar kalıplar ve sezonun kumaşları ile güncelleniyor.
Görsel

Geniş bir ürün yelpazesi bulunan erkek koleksiyonunda, kargo, chino  pantolonlar çizgisi ve tasarımıyla dikkat çekiyor. Orijinal ve ikonik tasarımıyla dünyanın en çok giyilen jean’i haline gelen Levi’s® 501® her sezon olduğu gibi 2013 Sonbahar/Kış sezonunda da yeni trend ve akımlarla yenilenerek ön planda kalmayı başarıyor.

Görsel
Rüzgara karşı dayanıklı, su geçirmez ve nefes alabilen kumaşların kullanıldığı performans odaklı, fonksiyonel ceketler, parka ve dış giyim modelleri Amerikan tarzlarıyla öne çıkıyor.
Üst grupta sezonel koleksiyon ekoseler ve ikonik battaniye çizgileriyle zenginleşiyor.

Kadın Koleksiyonu
Bu sezon kadın koleksiyonuna yenilenen silüetler, farklı kumaşlar, dokular ve renkler damgasını vuruyor.
Bu sezonun olmazsa olmazı sınırlı sayıda üretilen Amerikan ve Japon kültürlerinin bir füzyonu olan Kimono Trucker'lar, benzersiz tarzı ile bu sezon fark yaratıyor.
 Görsel

Levi’s® 501® jean'ler ve renkli zımbalarla tasarlanan Trucker ceketler kadın koleksiyonun öne çıkan parçalar arasında yer alıyor.
Kadınların beden ölçüleri yerine vücut şekli ve orantılarına odaklanan, eşsiz, kişiye özel tasarlanmış bir kalıp sistemi sunan Levi’s® Curve ID jean'ler bu sezon da kadınların vazgeçilmezi olacak.
Görsel

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe