HAKAN AKKAYA dünya jet setinin gözde davetindeydi

Cuma, Kasım 15, 2013


Hakan Akkaya, Monaco Prensi 2. Albert'in onur komitesinde olduğu Prenses Catherine Colonna de Stigliano’nun Kasım ayında Fransa’da düzenlediği dünya jet setinin yardım balosu olarak bilinen “BAL DES ETOILES” balosuna katıldı.



3 gün 3 gece süren baloda Hakan Akkaya, Prenses Catherine Colonna de Stigliano’nun düzenlediği yardım balolarının uluslararası komite üyesi Gizem Engin’e tasarladığı kıyafetlerle büyük beğeni topladı.

Hakan Akkaya “Türkiye'den bu davete katılmak benim için büyük onurdu. Mutluluğum tarif edilmez. Muhteşem vakit geçirdim.” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

Paris’te düzenlenen “Bal Des Etoiles” balosu, dünyanın en gözde sosyal sorumluluk davetleri arasında yer alıyor. Her yıl görkemiyle dikkat çeken bu baloların Monaco ayağı “Bal De L’ete”  27—28-29 Haziran’da dünya sosyetesini tekrar bir araya getirecek.




Hakan Akkaya Hakkında

Başarılı moda tasarım kariyeri boyunca Boyner Holding, Altınyıldız ve Sarar gibi sektörün öncü markalarının Tasarım Departman Yöneticiliğini üstlenen Hakan Akkaya, Nişantaşı'nda bulunan ofisinde kendi markasıyla “pret a porter ve haute couture”olarak adlandırılan şık hazır giyim koleksiyonları hazırlıyor.

HAKAN AKKAYA markasıyla kadın ve erkek kategorisinde kişiye özel koleksiyonlar tasarlayan Akkaya, aynı zamanda hazır giyim dünyasına sunduğu farklı dokunuşlarla sizi baştan yaratıyor.

Akkaya sihirli dokunuşlarıyla haftasonu giyeceğiniz spor ceketten smokine, iş kıyafetlerinden gece elbisesine kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle büyülüyor.

Pek çok ünlüyü giydiren Hakan Akkaya, 2012 yıılında Who's Next Paris ve Bread&Butter Berlin Fuarı'na erkek koleksiyonuna katılan ilk Türk tasarımcısı oldu. Aynı zamanda 13 Ekim 2013 İstanbul Fashion Week ' de 2013 ilkbahar- yaz koleksiyonuyla, 15 Mart 2013 de 2013 sonbahar-kış koleksiyonuyla ve 9 Ekim 2013 de 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla Mercedes Benz Fashion Week'te Men in Black büyük ilgi gördü.


You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe