Jeremy Renner, GQ Men of the Year 2013 “Uluslararası Şöhret” ödülünü almak üzere İstanbul’a geliyor.

Pazartesi, Aralık 02, 2013

Macintosh HD:private:var:folders:pv:sr1v5wsx6nz9nb66wb5sm4qcvg707c:T:TemporaryItems:GQ_MOTY_logo.jpg

    Dünya çapında GQ  tarafından 18 yıldır sürdürülen GQ Men of the Year geleneğinin ikinci kez İstanbul’a taşınacağı, 11 Aralık Çarşamba akşamı gerçekleşecek olan GQ Men of the Year  2013 ödül töreni Hollywood yıldızlarını ağırlayacak.
  
     En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dallarında iki defa Oscar adayı olan başarılı oyuncu Jeremy Renner, geçtiğimiz yıl Dexter dizisinin yıldızı Michael C. Hall’e takdim edilen “Uluslararası Şöhret” ödülünü almak üzere İstanbul’a geliyor. Rol aldığı Ölümcül Tuzak (The Hurt Locker), Görevimiz Tehlike serisi(Mission Impossible), Bourne üçlemesi (The Bourne Trilogy) gibi filmlerle öne çıkan Renner, kendine has stili ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

    GQ Men of the Year ödülleri, Akmerkez ana sponsorluğunda 11 Aralık Çarşamba akşamı Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’da düzenlenecek olan ödül töreninde sahiplerini bulacak. Prestijli gecede kendi alanlarında yılın dikkat çeken işlerine imza atan erkeklerin yanı sıra yılın kadını da GQ Women of the Year ödülüyle onurlandırılacak. 

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe