Çıkış için gözlerinizi kapatın

Perşembe, Ocak 23, 2014

Bu yazımı yazarkende eskiden çok severek dinlediğim bir gurup olan Atomic Kitten’dan Etrnal Flame dinliyorum.  Sözleri şöyle geçiyor: “Gözlerini kapat ve ellerini ver bana aşkım,  kalp atışlarımı hissedebiliyor musun? Senden aynı rüyayı görebiliyor musun? Yoksa ben bir hayalperest miyim?” Evet bir kişinin sizi sevip, sevmediğini anlamak için gözlerinizi kapamanız yeter. Kalp atışlarınız ve duygularınız sizi yanıltmayacaktır. Ya da bırakın bunu bilmeden, koşulsuzca sevin, herkesi. Herşeyi!

http://www.youtube.com/watch?v=aztY_fpjJeQ
3-closed-eyes-kapalıgözler-benettonblog
2-closed-eyes-kapalıgözler-benettonblog 7-closed-eyes-kapalıgözler-benettonblog 8-closed-eyes-kapalıgözler-benettonblog

  Göz kapaklarımız neden var ve bizler gözlerimizi neden kapatırız diye çocukluğumdan hep düşünürdüm.  Sanırım bu sorumun yanıtını biraz geç de olsa buldum.  Bilmem siz de benim gibi farkettiniz mi ama, hayatımızdaki özel anların hepsinde  gözümüzü kapatırız. Rüya görürken, hapşururken ya da o büyülü öpücüğü verirken. Gözlerimizi hep kapatırız.Sanırım bunun nedenini , “hayatta en iyi şeyleri daha görülmemiş olanlardır.”  sözü en iyi şekilde açıklıyor. Bu yüzden rüya görürlen, gülerken, öperken ve hayal ederken gözlerimizi kaparız. Doğduğumuzda da gözlerimiz kapalıydı, öldüğümüz zaman da gözlerimiz kapalı olacak.
1-closed-eyes-kapalıgözler 4-closed-eyes-kapalıgözler-benettonblog 5-closed-eyes-kapalıgözler-benettonblog  6-closed-eyes-kapalıgözler-benettonblog
   Ünlü şairimiz Orhan Veli Kanık’ın da dediği gibi: “İstanbul’u dinliyorum gözlerim kapalı…” Ben de onun gibi, yazımı yazıyorum gözlerim kapalı. Eğer bir işi yaparken veya birini severken, gözlerinizi kapatıp mutlu olabiliyorsanız işte o şey sizin için doğru olandır. Sakın bırakmayın!
Sevgiler,

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe