Columbia İle Kendi Isını Kendin Yarat

Perşembe, Ocak 30, 2014

Outdoor giyimi ve ayakkabılarının lider markası Columbia, mevsimin en soğuk günlerinde rengarenk montlarla içinizi ısıtacak. Özel Omni-Heat® teknolojisiyle vücut ısını düzenleyen montların hem kadın hem de erkekler için farklı alternatifleri bulunuyor. Özel bir teknolojiye sahip olan bu ürünler iç astarında bulunan ve vücudun ürettiği sıcaklığı yansıtıp muhafaza eden küçük gümüş noktalar sayesinde sıcaklığın düzenlenmesine yardımcı oluyor.
Columbia, 2013 kış koleksiyonunda fonksiyonel kumaşları ve sunduğu teknolojilerle kış aylarının daha kolay geçmesini sağlayacak.  Hem outdoor aktivitelerinde, hem de şehir yaşamında kolaylıkla kullanabileceğiniz ürünler  kış aylarının zorlu şartlarına ayak uydurup, yapmış olduğunuz aktiviteyi daha keyifli hale getirecek.







COLUMBIA: Her zaman bir adım önde…

Küçük bir şapka üreticisi olarak 1938 yılında kurulan Columbia, dünyanın bir numaralı outdoor markası haline geldi. Ailesi tarafından kurulan şirketi eşiyle birlikte büyüten ve bir dünya markasına dönüştüren Gert Boyle, Columbia’yı daha da büyütmek için oğlu Tim Boyle ile birlikte çalışmaya devam ediyor. Fonksiyonel kumaş üretiminde öncü olan Columbia, su geçirmeyen ve nefes alan ceket üretiminde ilklere imza attı. Yaratıcı teknolojiler kullanarak birçok giyim alternatifi yarattı. 1998’de halka açılan Columbia, aktif outdoor giysi endüstrisinde dünya lideri oldu. Çalışan sayısı 2700’den fazla olan Columbia’nın distribütörleri 72 ülkede 13 bin perakendeciye hizmet veriyor. Teknoloji ve outdoor’da yeniliklerin markası Columbia’nın geniş ürün yelpazesinde dış giyim, spor giyim, ayakkabı ve aksesuarlar yer alıyor.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe