Sarı Pazartesi

Pazartesi, Ocak 13, 2014

  Bugün Pazartesi, güne güneş ışığının eşsiz sarı parıltısıyla başlamak inanılmaz bir duygu. Genelde pazartesiye karşı olan ön yargılarımızı kıracak nitelikte güzel bir gün. Bu günü güzel yapmak da bizim elimizde. Dışarı çıkıp derin bir nefes alıp, Pazartesi günümüzü muhteşem yapmaya ne dersiniz?

Başlıksız-1
3
    Bu postu yazarken Coldplay’den Yellow yani sarı şarkısını dinliyordum. Coldplay diyor ki: “Yıldızlara bak, senin için nasıl parladıklarına bak ve yaptığın herşey evet onların hepsi sarıydı…”  Aslında bugün yaptığımız ya da yapacağımız herşey sarı. Ufak bir parıltı, belki kocaman bir ışık. Ne yaparsak yapalım sarı olacak hep.
     Sarı deyince benim aklıma gelenler şöyle: yıldızlar, güneş, balıkçı montları ve çizmeleri, trafik lambaları. Peki ya sizin sarı deyince aklınıza ne geliyor? İlginç bir bilgi paylaşayım sizinle, sarı renk uzak mesafelerden görülebilirliği yüksek bir renktir. Bu nedenle bazı ülkelerde taksiler ve okul servisleri sarı renktedir.
Sarı’yı kıyafetlerimizde kullanırken dikkat etmemiz gereken noktalar şöyle:
1-Sarının tonları çok önemli. Son baharda koyu sarı tercih edilirken; ilk baharda limon sarısı gibi uçuk tonları tercih etmeliyiz.
7
2-Sarı’yı kesinlikle soğuk renklerle kombin etmeyin. Sarı gibi sıcak renklerle kullanın. Veya daha klass bir görünüş elde etmek istiyorsanız beyaz, siyah ve gri ile de kullanabilirsiniz.
be6e0bd1ebbea8a0d188bc64ddd3ebac
3-Kullanacağınız aksesuarlar da sarı tonlarında olabilir.
9
2
4
5
6
8

Sarı bir pazartesi yaşamanız dileğimle,
Sevgiler.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe