Chill Out

Salı, Mayıs 26, 2015

Follow my blog with Bloglovin
 


Geçtiğimiz Pazar günü Nespresso'nun davetlisi olarak Chill Out festivale gittim.  Festival denilince akla ilk gelen Coachella olsa da, Park Life'da düzenlenen bu organizasyon özellikle dekorlar açısından oldukça başarılıydı.

Nespresso standında ise aromalı soğuk kahveleri deneme fırsatı buldum. Özellikle vanilyalı olana bayıldım. Sanırım gerçek kahve içme keyfini bu kadar ertelediğim için de kendime biraz kızdım ama olsun..

O kadar tatlı bir gündü ki; bir de mini video hazırladım işte burada...



Şimdi gelelim Instagram paylaşımlara ve o anki anlık duygularıma...



İlham perisinin ne zaman nerede karşımıza çıkacağı belli olmaz. Bunun için her an tetikte olmak lazım. Hayatı yakalamak, ona renk katmak için karşımıza çıkan her periyi önemsemeli ve ondan aldığımız ilhamla yeni ilhamlar yaratmalıyız. Çünkü bulutların üzerine çıkmak için kanatlara ihtiyacımız yok. Ihtiyacımız olan tek şey ilham ve o ilhamla giyindiğimiz maviler.. 💙 📷




Hayatta hiç eskimeyecek şeyler vardır. İşte fotoğraflar da onlardan bir tanesi. Bu yüzden içimde bir aşkla çekiyorum her kareyi. Biliyorum ki o an eskise bile, o kare hiç eskimeyecek. Tıpkı bugünkü #chilloutfest10'dan geriye kalan fotoğraflarımızın eskimeyeceği gibi..






Bitmeyen #nespresso yapmışlar 😍👌 #chilloutfest10 #NespressoKeyfi

You Might Also Like

1 yorum

  1. Great post dear!

    http://www.bloglovin.com/blogs/printed-sea-3880191

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe