Kaz Dağı’ndan mutfağımıza gelen tazelik..

Perşembe, Haziran 18, 2015




Özlediğimiz mis kokulu sebzeler, mevsiminde güzel meyveler, salatalarımızın farklı lezzetleri Ege otları, çiftlik tereyağı, kırma yeşil zeytin, bal kabağı reçeli, günlük yumurta, keçi peyniri ve daha bir çok lezzet İda Bahçe sayfasında keşfetmemiz için bizleri bekliyor.

 Yaz akşamlarını domates salatalık peynirle geçiştirenler, kalabalık aile sofralarını bebek enginar, şeker bezelye gibi farklı lezzetlerle şenlendirmek isteyenler, çocuklarım günlük yumurta, çiftlik tereyağı yesin diyenler, aslında katkısız, sağlıklı ama bir o kadar lezzetli gıdalar tüketmeye özen gösteren herkesin artık Kaz Dağı’nda onları düşünen bir adresi var, İda Bahçe.

 Haftalık mutfak alışverişinizi Kaz Dağı’nın bol oksijenli bahçelerinden yapmak o kadar da ulaşılmaz bir hedef değil. İda Bahçe Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri adreslerinize ilettiği taze meyve sebze siparişlerinizi gönderim gününde dalından koparıyor. İhtiyaçlarınızı yollarda ve raflarda beklemeden en taze haliyle, üstelik katkısız, hormonsuz, insan ve doğa dostu tarım yapan İda Bahçe organik yaşamdan temin etmek çok kolay. www.idabahce.com adresinden online ve 0286 618 4626 no’dan telefonla alışveriş yapmanız mümkün. Memnun kalmadığınız teslimatları geri iade alacak kadar kendine ve hizmet anlayışına güvenen İda Bahçe Organik Yaşam Kaz Dağı’ndan mutfağınıza lezzet garantisiyle keşfetmeye değer!
 
www.idabahce.com
www.facebook.com/idabahce
www.instagram.com/idabahce

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe