Benim Güzel Güneş Kremim

Perşembe, Temmuz 09, 2015



Yaz gelince hepimizin genel sıkıntılarından biri de bronzlaşmak ya da bronzlaşmamak işte bütün mesele bu...

Ben beyaz tenli biri olarak, yüksek faktörlü ürünler seçiyorum. Mesela 50 benim için ideal olan bir koruma faktörü. Eğer buğday tenliyseniz 30, esmer tenliyseniz 15 sizin için çok ideal olacaktır.

Şimdi ise en son satın aldığım üç markanın güneş kremlerini ve deneyimlerini sizinle paylaşmak istiyorum.


 Garnier:

Yıllardır güneş kremi için hiç bırakamadığım tek marka Garnier. Özellikle after kreminin aloe vera kokusu beni benden alıyor ve bu ürünün devamlı kullanıcısı haline getiriyor beni.  Asıl bombayı açıklıyorum. Clear project+ adını verdikleri yeni ürünüyle yağ izi ve sürme problemini geride bırakıyor.



Clinique 

Bu ürün bende tam bir hayal kırıklığı yarattı. Clinique markasını daha önce çok az deneyimlemiştim. Mağazadan özellikle yazın ve güneşin zararlı etkilerini önleyecek en iyi ürünü seçmeye çalıştım. Ama bu ürün özellikle yoğun kıvamı ve yağlı yapısayla ne yazık ki beni çok tatmin etmedi. 


Nivea:

Nivea diyince aklıma teyzem geliyor. Çünkü teyzem yıllardır Nivea'nın mavi tenekedeki el kremini kullanıyor. Bir çok ürününü başarılı bulduğum bu ürün seyahat boyu olması nedeniyle tercih nedenim oldu. Plaja ya da dışarı çıkarken çantama atıyorum ve özellikle yüz bölgesinde de uygulayabildiğim için gerçekten çok koruyucu oluyor. 30 Faktör olması bile yeterli oluyor benim için.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe