POP İKONU KATY PERRY H&M’İN YILBAŞI KAMPANYASININ YILDIZI OLDU

Cumartesi, Temmuz 18, 2015

H&M, uluslararası Pop İkonu Katy Perry’nin Yılbaşı Kampanyası’nın yıldızı olacağını duyurmaktan gurur duyar. Katy, H&M’in yılbaşı dönemini stil, neşe ve biraraya getirici havasıyla kutlayan uluslararası TV ve basılı medya kampanyasında yer alacak. Kampanya Kasım 2015’te başlayacak.

"H&M, şahsi tarzımı ilk oluşturmaya başladığım zamanlarda gittiğim yerlerden biriydi. Yıllar içerisinde gardırobuma severek H&M parçaları katmaya devam ettim. Yılbaşı dönemiyle ilgili en çok sevdiğim şeylerden biri rahat ve şirin giyinebiliyor olmamız ki, H&M bunu her bütçeye uygun kılmakta çok başarılı. Dünyaya Jonas Åkerlund ve Dan Jackson’la birlikte neler yarattığımızı göstermek için sabırsızlanıyorum" diyor Katy Perry.

"Katy Perry’nin Yılbaşı Kampanyası’nın yıldızı olmasından ötürü son derece mutlu ve heyecanlıyız. Onunla ilgili; inanılmaz derecedeki yeteneğinden, enerjisine ve oyunbaz şahsi tarzına kadar her şeyi çok seviyoruz" diyor Pernilla Wohlfahrt, H&M Tasarım Departmanı Başkanı.

Katy Perry dünyada şarkıları ilk defa 75 Milyon dijital download yapılmış ve Twitter’da 72 Milyon takipçisi olan uluslararası bir superstar. Hem Billboard Listesi’nde aynı albümden değişik şarkılarla ("California Gurls", "Teenage Dream", "Firework", "E.T." ve "Last Friday Night") üst üste 5 defa 1. olmuş, hem de her iki müzik videosu da ("Roar" and "Dark Horse") Vevo’da 1 Milyar’dan fazla seyredilmiş ilk ve tek kadın sanatçı. Şu anda da; Avrupa, Asya ve Güney Amerika’yı kapsayan Prismatic Dünya Turu’nu gerçekleştiriyor.


You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe