H&M ile Aşk dolu bir Sonbahar!

Çarşamba, Eylül 23, 2015

Bildiğiniz üzere en sevdiğim moda markası H&M, bunu bir kez daha tekrar etme gereği duymuyorum. H&M'in son bahar koleksiyonunu Zorlu Center'daki mağazasında inceledim. Özellikle erkek departmanındaki Mor etiketli yani Trend koleksiyonunu çok başarılı buldum.

Son bahar demek soluk renkler, cansız kumaşlar demek değildir. Aksine son baharın renklerini tüm şıklığı ile yansıtılmasıdır. İşte H&M'in bu koleksiyonunda da tüm şık detaylar, son bahar yapraklarının yerdeki uyumlu dansı gibi bir ahenk içerisine girmiş.

#HMFALLINLOVE koleksiyonu ile de bizi 70'lere götürmeye niyetli. Siyah trençkotlar, iri taşlı yüzükler, büyük beden kabanlar ve daha onlarca güzel parça hepsi bu koleksiyonda buluşmuş adeta. Kampanya görsellerine de her zamanki gibi bayıldığım H&M, model olarak bir çifti kullanmış. Aralarındaki aşkın, kıyafetlerine ve stillerine yansıdığı bu kampanyada dikkat çeken bir diğer unsursa arka plandaki detayların ne kadar minimal ve şık bir duruşu sahip olduğu. Mesela ben böyle bir sandalyesi olan kafede oturup, saatlerce kahve içebilirim. 

Ne diyelim H&M bu sonbahar'da bizi yine kendine aşık ettirecek gibi.. 







You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe