Vakko Suadiye, Yeni Yılı BUZ PATENİ PİSTİ ile karşılıyor!

Pazar, Aralık 27, 2015

 

Vakko, yeni yılı yine benzersiz bir coşku ile karşılıyor... Vakko Suadiye’nin bahçesinde, yeni yıla özel kurulan Vakko Buz Pateni Pisti’yle yılbaşı heyecanı daha da keyifli bir hale geliyor.

Vakko her yıl, Aralık ayında tüm mağazalarında, herkes tarafından büyük bir merakla beklenen coşkulu, ışıl ışıl ve büyülü bir atmosfer sunuyor. Mağaza vitrinleriyle başlayan coşku Vakko dostlarına yönelik gerçekleştirilen farklı etkinliklerle büyük bir keyfe dönüşüyor.

Yeni yıla özel gerçekleştirilen bu etkinliklerden biri, Bağdat Caddesi’nin ikonu olan ve yeni yıl süslemesi herkes tarafından merakla beklenen Vakko Suadiye’nin bahçesinde kurulan Buz Pateni Pisti... İlk defa geçen sene kurulan Buz Pateni pisti bu sene de tüm İstanbulluları yeni yıl heyecanına ortak ediyor.

Işık enstelasyonlarının yanı sıra figüristlerin şovlarıyla da renklenen Buz Pateni Pisti’nde eğitmenlerin eşliğinde ücretsiz olarak buz pateni yapmak ve Vakko Suadiye’nin büyülü ortamında yeni yıl coşkusunu yaşamak mümkün olacak.
Yeni yılın gelenekselleşmiş en büyük sürprizi Vakko Buz Pateni Pisti, 2015’i unutulmaz şekilde uğurlamak ve yılbaşının ışıltılı coşkusunu doyasıya çıkarmak isteyen herkesi bekliyor!

Vakko Suadiye Buz Pateni Pisti 1 Ocak 2016’ya kadar her gün 10:00 – 20:00 saatleri arasında açık olacak.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe