Yeni Sezona Yolculuk - İlkbahar / Yaz Erkek Giyim Trendleri

Pazar, Nisan 21, 2019

Nisan ayının gelmesiyle baharın da başlayacağını düşünüyorsanız artık yanılıyorsunuz. Havalar bir soğuk bir sıcak ne giyeceğimizi şaşırmış durumdayız. Yine de bu sezon karşımıza çıkacak, hatta çoktan çıkmış olan trendlerden favorilerimi sizin için seçtim. Hadi gelin bu trendler nelermiş göz atalım birlikte.


1- Kova Şapkalar

Evet bu şapkalara safari şapkası demek de mümkün ama ben doğrudan İngilizce ismini kullanmayı seviyorum. İngilizce'de "Bucket Hat" olarak geçiyor zira. İsminden de anlaşılacağı gibi kafanıza kova takmış hissi verse de bu şapkalar, şimdiden zincir parekende mağazalarında yerini aldı bile. İşte satın alabileceğiniz birkaç şık alternatif:

:Ekoseli Zara Bucket Hat:              

:Turuncu Zara Bucket Hat: 





2- 90'ların Enerjik Çocukları

Geçmişe giderken genelde 80s ya da 70s'e alışkınız ama bir gün 90s'e gideceğimiz hiç aklıma gelmezdi :) Sanırım bunda 90'lı olmamın payı büyük. Evet 90'lar geri dönüyor... Yani logolu tshirt'ler, belden içine sokulmuş tshirt'ler, hatta pantolon paçaları çorap içerisinde ve tabii renkli baskılı yarım kollu gömlekler..



3- Neon Saltanatı

Giymesi en riskli ama çok yerinde kullanılırsa vurucu bir parça.. benden tavsiye sakın baştan aşağıya neon giymeyin. İtfaiye gibi dikkat çekersiniz söylemesi :) Bu sene Bershka ve Pantone da bir neon koleksiyonu çıkardı.



4- Şık Bohemler



5- Batik Boyama




You Might Also Like

2 yorum

  1. Bannerlar ürünlerinizi, hizmetlerinizi ve firmanızı farklı alanlarda tanıtmanın zarif ve kolay bir yoludur. Roll Up Banner, Quick Banner ve Poster Block banner standları en popüler görsel sunum ve promosyon ürünleridir. Yer kaplamaz, üretimi hızlıdır, baskı kalitesi yüksektir. Taşıma çantaları ile rahatlıkla taşınabilir. Aşağıda ilgilendiğiniz banner stand ürününü seçerek fiyat, teknik özellikler ve sipariş bilgilerine ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe