Greyder ile yaza hazırlıklı girin!

Pazar, Temmuz 08, 2012


GREYDER’DEN KAÇIRILMAYACAK SEZON İNDİRİMİ


Bu yaza damgasını vuran ayakkabı modelleriyle kadınların ve erkeklerin büyük beğenisini kazanan Greyder’de genel yaz indirimi başladı! Sezonun en gözde modellerine %40’a varan indirim oranlarıyla sahip olabilirsiniz.

Şehirli Greyder kadını, spor ve rahat ayakkabılarla özgür ruhunu yansıtırken şıklığından da ödün vermiyor. Sıra dışı ve zarif detayların öne çıktığı koleksiyonda genç ve dinamik tarzını kendi yaratıyor.

Greyder 2012 Yaz Kadın Koleksiyonu,
gündüz şıklığınızı geceye taşıyabileceğiniz, hem ofise hem de günlük hayata hitap eden, feminen, klasik ve spor çizgilerin tümünü yansıtıyor.

Greyder’in sezon modelleri arasında; 70’lerin izini taşıyan dolgu topuklar  günlük hayatta rahatlıkla kullanılabiliyor. Hasır ve mantar topuklar yazın dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor.  Cıvıl cıvıl renkleriyle tekrar hayatımıza giren Oxford modeller ve ince topuklu sliettolar kadının çekiciliğine vurgu yapıyor. Parlak ve mat renkte yılan derisi modeller ile rugan ayakkabılar bu sezonun beğenilen diğer parçaları arasında yer alıyor.





Sıcacık renkler…

Greyder Kadın Koleksiyonu’nda, limon sarısı ve turuncu renkler ön plana çıkarken, beyaz ile kombine edilen nude ton turuncular bu sezon da trend olmaya devam ediyor.
Yazın canlı renklerinin hakim olduğu koleksiyonda bu sezon en çok tercih edilen renkler arasında, uçuk pembe, soluk mavi, açık yeşil ve gri tonlar yazın romantik havasını ayaklarda da yaşatıyor. Pastel maviler, yeşiller, morlar ve bejler oldukça dikkat çekiyor.

Greyder 2012 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nda, kendini özel hisseden, her adımda rahatlık arayan ve şıklığından ödün vermeyen erkekler düşünüldü…

Rahatlığa ekstra önem veren erkekler tasarımlara da aynı özeni gösteriyorlar. Renk ve doku detaylarının yanı sıra kullanım alanlarına göre de çok seçici davranan beyler, kadınların ayakkabı tutkusuna meydan okuyorlar.

Erkeklerin büyük beğenisini kazanan Greyder ayakkabılar şıklık ve dayanıklılığı bir arada sunuyor. Yazın güçlü renklerinin hakim olduğu koleksiyonda; lacivert, kahverengi, gri ve bejler bu sezon en çok tercih edilecek renkler arasında.

Greyder ayakkabılara %40’a varan indirim oranlarıyla sahip olma fırsatını kaçırmayın.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe