Dünyanın Önde Gelen Spor Giyim Markası Reebok, Dünyanın Önde Gelen Müzisyenlerinden Alicia Keys’le Güçlerini Birleştirdi!

Perşembe, Kasım 15, 2012



Reebok, tam 14 kez Grammy ödülü kazanan ünlü şarkıcı, söz yazarı, yapımcı ve oyuncu Alicia Keys ile özel bir ortaklık ve tasarım işbirliği içinde! Reebok Classics 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonunda, Alicia Keys’in tasarladığı ve sınırlı sayıda üretilen ayakkabılar satışa sunulacak.
 





“90’ların başında ilk Reebok Freestyle ayakkabımı aldığımdan beri Reebok hayranıyım. Onları bir kez giydim mi, hiç çıkarmak istemiyorum.” diyen Alicia Keys, Reebok ile bir araya gelerek Sonbahar/Kış sezonu için kendi tasarımlarını hazırladı. Classic Nylon Slim ve Princess gibi klasikleşmiş Reebok modellerini yeniden yorumlayan ünlü yıldızın hazırladığı bu özel koleksiyon, Kasım ayından itibaren Reebok mağazalarında satışa sunulacak.

 
Alicia Keys, Reebok’ın tasarım ekibiyle bir araya gelerek, her bir modelin üzerinde uzun saatler çalıştı. En sevdiği Reebok Classics tasarımları için uygun renk ve dokuları özenle seçti. Sonuç olarak ortaya lüks materyallerle hazırlanan, modaya uygun ve giyenin kendini ifade edebileceği bileşenler içeren, özellikle genç trendsetter’ları yakından ilgilendirecek bir koleksiyon çıktı.

 
Reebok’ın tüm kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine http://www.reebok.com/TR/ 
adreslerinden ulaşabilirsiniz.

You Might Also Like

2 yorum

  1. Alicia Keys'i zaten çok severim, harika bir birliktelik olmuş, modeller süper

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Alicia Keys'i ilk single'indan beri takip ediyorum! Reebok ile yapmis oldugu bu is birligi heyecan verici! :)

      Sil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe