VAKKO, İlkbahar/Yaz 2013 sezonu kampanya çekimleri

Çarşamba, Ocak 23, 2013

VAKKO, İlkbahar/Yaz 2013 sezonu kampanya çekimleri dünyaca ünlü İngiliz model Lily Donaldson ile Paris’te gerçekleştirildi.

 

Vakko Kadın Koleksiyonu’nun bu sezon yüzü olacak olan Lily Donaldson, daha önce, Gucci, Dior Lanvin, Dolce & Gabbana ve Burberry gibi dev dünya markalarının kampanyalarında yer almış ve hala akıllardan silinmeyen 2012 Londra Olimpiyatları’nın kapanış töreninde, İngiltere’yi temsilen sahneye çıkmıştı. 

 
Kampanyanın çekimlerini gerçekleştiren fotoğrafçı ise genç yaşına rağmen birçok önemli işe imza atan, aynı zamanda Emmy Ödülü adaylığı bulunan Francesco Carrozzini oldu.  En çok portre ve moda fotoğraflarıyla isim yapan Carrozzini;  moda dünyasına yön veren en önemli isimlerden, İtalyan Vogue dergisi’nin Genel Yayın Yönetmeni Franca Sozzani’nin oğludur.  
 
Carrozzini, bugüne kadar; Heidi Klum, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Milla Jonovich, Naomi Campbell, Trya Banks gibi top modellerin yanı sıra, Robert De Niro, Scarlett Johansson, John Malkovich gibi Hollywood starlarını ve müzik dünyasından Beyonce, Sting, Keith Richards ve Marilyn Manson gibi isimlerle de çalıştı.
The New York Times ve T Magazine için hazırlanan “The New York Times Screen Tests” adlı dokumenter film serisini de yöneten Francesco Carrozzini, Natalie Portman, Charlize Theron ve Marion Cotillard gibi isimlerle çalışmanın yanı sıra, aynı proje ile Emmy Ödülleri’ne aday gösterildi. 
 
Paris’te gerçekleştirilen Vakko İlkbahar/Yaz 2013 çekimlerinde Vakko erkeğini temsil eden isim ise yine dünyaca ünlü manken  Oriol Elcacho oldu. İspanyol model, Ralph Lauren, Bulgari, Missoni ve Valentino gibi dev moda markaları ile çalışan bir isim.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe