His Wardrobe at Blogger Bazaar Volume 2

Cumartesi, Mayıs 25, 2013

Merhaba sevgili moda tutkunları,

Sizlere çok güzel haberlerim var! Birincisi ile büyük ilgi gören Blogger Bazaar'ın ikincisi 9 Haziran günü Curcuna'da düzenleniyor!

Diğer bir güzel haberim ise bu sefer Ben de His Wardrobe Blogumla beraber Blogger Bazaar 2'de yer alacağım! Bu yüzden hepinizi mutlaka bekliyorum.

Hem gelip benimle ve diğer blogger arkadaşlarımla tanışma fırsatı bulabilirsiniz, hem de birbirinden trendy giysi ve aksesuarları oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.


Blogger Bazaar 2'de yeni markam olan Accessuro da His Wardrobe standında yer alacak. Hem de Blogger Bazaar'a özel fiyatlarla! Sakın kaçırmayın!!!


Detaylı bilgi ve His Wardrobe Standında neler olacağını çok yakında buradan sizinle paylaşacağım.

Şimdilik takipte kalın!

Sevgiler,
Göze
HW
Görsel

Şimdi gelin Blogger Bazaar'ın detaylarını göz atalım :)

BLOGGER BAZAAR YOLA DEVAM EDİYOR

Yeni sezonu gardıroplarını yenileyerek karşılayan blog yazarları, Selin Çetinkaya, Gözde Usta ve İlknur Şener ev sahipliğinde Blogger Bazaar Vol.2 için KafePi-Curcuna'da buluşuyor.

İlki 5 Mayıs Pazar Günü pek çok marka desteğiyle gerçekleşen Blogger Bazaar, yeni blog yazarları ve destekçiler ile genç alışveriş sitesi Mizu.com ana sponsorluğunda yine Taksim Curcuna'da sizi bekliyor. Blog içerikleri, takipçi kitleleri ve stilleriyle birbirinden farklılaşan 14 blogger'ı buluşturan alışveriş etkinliği misafirlerine; Bayan Mor, His Wardrobe, Love Without A Cause, Lunapark Queen, Maritsa, Mia Gusto, Oh Happy Studio, Onurollstyle, Oyita, Rebel Takipte, Rococosh, Rookie Icon, Ümit Temurçin ve Tuğçe Dadandı bloglarının yazarlarıyla tanışma fırsatı tanıyor.


Stilinden ilham aldığınız isimlerin dolaplarından alışveriş yaparken size; birincisini takip edenlerin bayıldığı Miss Cookiess'in lezzetli cupcake'leri ve Curcuna'nın fotoğraf çekmeye doyamayacağınız enerjik atmosferi eşlik edecek. 


Bir yandan makyaj artisti Tevfik Bozdağ'dan doğru makyaj yapmanın tekniklerini öğrenirken, diğer yandan Bioderma'nın cildinizi yenileyecek ürünlerini deneyimleyebilecek, Miss Poem'den indirim kuponları kazanabilecek ve blog doğumlu genç dergi Postkolik ekibiyle tanışabileceksiniz.


Standlardan alışveriş yapan misafirlerin kendilerini Lush'ın taze, el yapımı kozmetik ürünlerle şımartabileceği Blogger Bazaar Vol.2'de, yaklaşan babalar günü için Kiğılı'dan hediye çekleri de kazanabileceksiniz.


Mizu.com'un sürprizlerini yakalamak ve alışverişin tadına doyasıya varmak için tek yapmanız gereken 9 Haziran Pazar günü saat 10:00-19:00 saatleri arasında Taksim KafePi-Curcuna'ya uğramak!

Blogger Bazaar'ı Facebook'tan takip etmek için: https://www.facebook.com/BloggerBazaar

Blogger Bazaar volume 2 etkinliğine katılmak için: https://www.facebook.com/events/163270513845204

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe