Benetton Sonbahar Kış 2013-2014 Lansmanı ve Dostluk

Cumartesi, Eylül 14, 2013

Bir süredir sanki herşey ters gidiyordu. Cevabı alınmamış yüzlerce soru vardı. Karşılaşılmamış onlarca insan, çözülmemiş bir kaç problem. Hepsinin arasında sevdiklerinden gelen bir telefon, bir ses bir gülüş işte seni tekrar hayata bağlayan da o oluyor. Geçen akşam yine herşeyin ters gittiği saatlerde arkadaşım Girlshygirlguide Gözde'den de böyle bir telefon geldi. Hadi hazırlan Benetton'nun sonbahar kış lansmanına gidiyoruz diye. Bir anda kendimi toparlanmış, enerjik ve mutlu hissettim. Derken soluğu the Seed Emirgan Sabancı Müzesinde aldık.

O gece bana bir lansmanda daha çok ilaç gibi gelmişti. Girişte güler yüzlü iki tane arkadaş karşıladı bizi. Hemen yardımcı olup bizi fuaye alınına doğru yönlendirdi. Derken bir kaç arkadaşı gördük. Muhabbet, ikramlar ve tabii heyecan dolu yeni sezon koleksiyonu. Benetton yeni sezonda da oldukça iddialı geliyor benden söylemesi.

Şimdi gelin isterseniz ilk olarak o geceden karelere göz atalım. Daha sonraki postlarda da Benetton'nun kendi imagelarını sizlerle paylaşacağım.


Image
ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

You Might Also Like

1 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe