Dinamik bir koleksiyonla Vakko Erkek, Sonbahar/Kış 2013-2014 sezonuna hazır!

Perşembe, Ekim 03, 2013

Dünya trendlerini değerli kumaşlar ve İtalyan el işçiliğiyle hayata geçiren, detaylarla şıklığı ön plana çıkaran Vakko Erkek Koleksiyonu Sonbahar / Kış modası  için  yine birbirinden zengin seçenekler sunuyor. 


Image

Koleksiyonun ana renkleri olan gri, bordo, lacivert ve tonları birbirine zarif vurgular yaparken, fark yaratmayı tercih edenler ise oranj ve saks mavisi renklerini cesurca kullanabiliyor. Günlük giyimin vazgeçilmezi ise mavi ve tonları oldukça sık karşımıza çıkıyor.
Bu sezonun önde gelen trendlerinin başında yakaların ortadan kalkması geliyor. Button blazer ceketler koleksiyondaki hakimiyetini sürdürürken, köşeli yapılandırılmış ceketlerin, kruvaze kesim daha spor modelleri büyük önem taşıyor. 
 Image


Erkekler için kusursuz şıklığı garantiliyen üç parça takımlar da varlığını hissettiren yelekler bu sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Geometrik desenlerin birbiriyle oluşturduğu tezat ve uyumu ise bu sezon gömlek, kravat kombinasyonlarında bolca görmek mümkün.
Dış giyimin önemimin tam anlamıyla ortaya çıktığı bu sonbahar ve soğuk kış günlerinin vazgeçilmezleri; maxi hırkalar, şehir ceketleri ve ceket görünümlü kabanlardan oluşuyor.

ImageImageImageImage

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe