Accessuro by gozesener artık ZET.com'da :)

Salı, Ekim 01, 2013

Merhaba Sevgili His Wardrobe Takipçileri,

 Image

Bildiğiniz gibi bir senedir teyzem ile ortak projemiz olan Accessuro adında bir takı tasarımı projemiz vardı. Artık emeklerimizin meyvelerini almaya başladık. Nasıl mı? İşte bu gördüğünüz tasarımlarım artık www.zet.com da da satışta.


Image

Zet.com nasıl bir site?

ZET, yerli tasarımcılar ile moda tutkunlarını buluşturan sıra dışı bir online butik. Öyleki burada her renkten tasarım, her telden ürün var. Site'nin arayüzü o kadar sıcak ve ilgi çekiciki alışveriş yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Zet'deki ürünlerin çoğu dışarıdan bulamayacağınız, özel tasarım ve sınırlı üretim ürünler. Site'nin en güzel yanlarından bir tanesi de Pinterest'i aratmayan görselleri. ZET.COM'da zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız :)
 Image

Zaten hali hazırda ürünlerim, www.accessuro.sopsy.com da satışta idi. Ama artık ZET'in tasarımcı bünyesinde satışta olacak. Bu arada Zet yeni ve oldukça rengarenk bir online butik. Harika şeyler var mutlaka göz atmalısınız.

 Image

Peki benim davetiyem yok nasıl olacak bu diyorsanız işte cevabı burada! His Wardrobe takipçilerine özel davetiyelere kısa süreliğine http://www.zet.com/davetiye/tasarimcilarinpazaryeri  adresinden ulaşabilirsiniz :)

 ImageImageImageImageImageImage


Moda ile kalın, 
Kendinizi sevin!
 Sevgiler, Göze Şener



You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe