My new friends is Hoodie Buddie! :)

Pazar, Kasım 03, 2013

Geçtiğimiz hafta Vesta Event'den çok güzel ve değişik bir ürünün tanıtımı için davet aldım. Acaba nedir bu hoodie buddie diye bakarken, daha önceden de bildiğim ve hep almak istediğim, kendinden dahili kulaklığı olan üstüne üstlük yıkanınca su geçirmeyen bir fermuarlı hoodie olduğunu gördüm. Bu teknolojik ve tarz şeyleri denemek için hemen lansmanın yapıldığı Assk Cafe'ye gittim.



Gelin önce biraz Hoodie Buddie'yi yakından tanıyalım...



 Özellikle Amerika'daki ünlü isimlerin vazgeçilmezi haline gelen Hoodie Buddie, Demo Grup ile artık Türkiye'de. Patentli HB3teknolojisi ile hazırlanan Hoodie Buddie Sweatshirt'ler, içinde gömülü kablolar sayesinde yüksek kaliteli bir ses sistemi sunuyor.




Liev Schreiber
Kim Kardashian
Anne Hathaway in a classic black HoodieBuddie!





iPod, iPhone ve tüm mobil cihazlarınızı Hoodie Buddie'nin ön cebinde bulunan standart kulaklık jakına takabileceğiniz Sweatshirt'lerin kapişon kenarlarındaki kulaklıklarıysa, size kalite müzik keyfi sunmak için tüm donanıma sahip. İçinde gömülü kablolar sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan Hoodie Buddie'lerin bir diğer özelliği de %100 yıkanabilir olması. Kulaklıklarıyla birlikte 30 derece suda makinede yıkanabilen Sweatshirt'leri, yürürken, spor yaparken, işe giderken kısaca yaşamın her anınında rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Erkek, kadın ve çocuklar için pek çok farklı model ve renk seçeneği sunan Hoodie Buddie Sweatshirt'leri markanın resmi web sitesi http://www.hbturkey.com/ üzerinden satın alabilirsiniz.

Facebook.com/HoodieBuddieTR
Instagram.com/HoodieBuddieTR
Twitter.com/HoodieBuddieTR

Şimdide o gün neler yaşadığımıza göz atalım :) Bu arada şunu eklemek istiyorum, hayatımda en eğlendiğim ürün lansmanı bu oldu! Hoodielerimizi tasarlarken inanılmaz eğlendik, ve sabahki o güzel kahvaltı da cabası :)))




Zeynep, İpek, Deniz ve Ben


Deniz'in kuru kafalarına bayıldım!!!



Gözde ve Adnan Bey bloggerlara sunum yaparken...

 Sarper'in Hoodie'si oldukça cool oldu :)


Ben de heyecanla hoodie buddie'mi tasarlıyorum :) 
 Sevgili 4Fashionist ve muhteşem hoodie buddieleri :)))



 Acaba nasıl olacak?

Ve işte benim tasarladığım Hoodie Buddie'm :)))


Sevgiler,
Göze Şener
oxox

You Might Also Like

1 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe