New Google Inbox is so Cool!

Cuma, Kasım 21, 2014

Evet uzun zamandır yazmak istediğim sosyal medya ve teknoloki köşesiyle karşınızdayım! Yeni köşemizin adına #HisTech adını verdim :)



Gelelim bu Google Inbox nedir? diyenlerin sorusunu cevaplamaya :))

Efendim, kendisi Google'ın yeni icadı olup, şuan için sadece limitli davetiyeler ile sahip olunabilinmektedir. Bana da Facebook'ta bir gruptan davetiye geldi ve şuan kullanmaya başladım. İnanılmaz keyifli ve kolay bir deneyim.



Google Store'da yer alan açıklama ise şu şekilde:

Açıklama
Inbox by Gmail için davet gereklidir. Davet istemek için inbox@google.com adresine e-posta gönderin.

E-posta gelen kutunuz, iş ve kişisel hayatınızı kolaylaştırmalıdır. Ancak, önemli iletilerin önemsiz olanların arasında gözden kaçırılması bu rahatlığın strese dönüşmesine neden olabilir. Gmail ekibi tarafından geliştirilen Inbox, her şeyi düzene sokar ve önemli konulara yoğunlaşmanıza yardımcı olur.

• GRUPLAR - Benzer iletiler bir arada gruplandırılır. Böylece, hepsiyle tek seferde ilgilenebilirsiniz. Ayrıca tek bir dokunuşla bu iletileri ortadan kaldırabilirsiniz.

• ÖNE ÇIKANLAR - En önemli bilgileri iletiyi bile açmadan görebilirsiniz. Hemen önden uçuşlarınız için check-in yapın, alışverişlerinize ilişkin gönderim bilgilerini görün ve arkadaşlarınızın gönderdikleri fotoğrafları görüntüleyin.

• HATIRLATICILAR: Postadan çok daha fazlası. Gelen kutunuzun daha sonra ilgilenmeniz gereken her şeyi içermesi için Hatırlatıcılar ekleyebilirsiniz.

• ERTELE: E-postaları ve Hatırlatıcıları, onlarla ilgilenmeye hazır olduğunuzda görüntülenecek şekilde erteleyin: gelecek hafta, eve ulaştığınızda veya siz ne zaman isterseniz.

• ARAMA: Inbox, iletilerde ayrıntılı araştırma yapmanıza gerek kalmadan, yaklaşan uçuşunuzdan bir arkadaşınızın adresine kadar, tam olarak aradığınız şeyi bulmanıza yardımcı olur.

• GMAIL İLE ÇALIŞIR: Inbox, Gmail ekibi tarafından geliştirilmiştir. Dolayısıyla, Gmail'in güvenilirliği ve spam koruma özelliği ile birlikte tüm Gmail iletileriniz buradadır. İletilerinizin hepsi hâlâ Gmail'de durur ve her zaman orada durmaya devam eder.
 
 
Tabii ki şuan için sadece akıllı tabletler, telefonlar ve crome'da çalışıyor :) 
 
 Kullandıkça deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim, sevgiler!

You Might Also Like

2 yorum

  1. Google bu davet işini çok seviyor. Gmail de ilk davetiyeyle başlamıştı. Yakında davetiyeyi kaldırırlar. Merak ediyordum inbox nasıl birşey diye , yazı oldukça bilgilendirici , teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Aynen öyle Google bizi heyecanlandırmayı seviyor :)

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe