Sevgililer gününün en uğurlu hediyeleri!

Çarşamba, Şubat 11, 2015

14 Şubat! İkonikleşmiş bir günden fazlası aslında. İki kişi arasında geçen en doğal ve saf sevginin çeşitli hediyeler ve gösterilerle kutlandığı gün de diyebiliriz kısaca. Tabii günümüzde sadece iki kişi arasında kutlamamaktadır bu gün. İşin içerisine bir çok marka ve satıcı da girmektedir zira milyon dolarlık pazarlar oluşmaktadır sırf bu özel gün için.

Peki Sevgililer Günü Nereden geliyor?

Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (İngilizce: St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.[1]
Günümüzde, bazı toplumlarda sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, kartlar gönderdiği özel bir gün olarak devam etmektedir. Tahminlere göre 14 Şubat günü, tüm dünyada 1 milyar civarında kart gönderilmektedir. Bunun yanı sıra hediye alımlarından kaynaklı piyasada satışlar artmaktadır.

Sevgililer Günü'nde mutlu olmanın yollarını anlatan geçen seneki blog yazımı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu sene için sevgiliniz için alabileceğiniz şık bir kaç hediyeyi seçtim sizler için.

İlk olarak Erkekler için:

1- Piercardine watch for N11

Bu özel üretim saat ile aşkınızın ne kadar özel olduğunu anlatın ona. Unutmayın zaman hediye edilebilecek en değerli hediyedir. 



2- Shopigo

Bakır renk bir megafon. Tabii ki shopigo'dan.




3-Giorgio Armani

Bu parfüme cidden bayıldım. Eminim erkek arkadaşınız da bayılacaktır. Parfüm hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın.



Kadınlar içinse:

1- Jo Malone with Harvey Nichols

Harvey Nichols'ın marketing anlayışına bayılıyorum. Önce kendinize değerli bir hediye almanızı sonrasında ise sevdiklerinizi düşünebileceğinizi gösteren çalışmaları gerçekten ilginç. Jo Malone da kampanya dahilinde sevgiliniz için Harvey'den hediye geliyor.


2-  Louis Vuitton Midnight Sun Pump

Onun her adımını hayranlıkla izleyen beyler için, ışıltılı ve göz kamaştırıcı bir topuklu ayakkabı her kadının hayalinde vardır. Detaylar için tıklayın.




3-  Special Editation for Valentine's Day, Purple Swarovski Heart Necklace

n11.com'da bulabileceğiniz bu özel tasarım kolye ile onun kalbini çalabileceğinizin garantisini de vermiş olalım. Detaylı bilgi ve satın almak için tıklayın.



You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe