Uniq bir gün...

Perşembe, Nisan 16, 2015

Maslak'ta doğa ile içice, adeta cennetten bir bahçe. Uniq Istanbul yoğun İstanbul'dan kaçmak isteyenler için ideal bir adres. Ben de geçtiğimiz hafta sonu sevgili arkadaşım ve TurkMall'ın pazarlama iletişim sorumlusu arkadaşım Neşem'in davetiyle soluğu Uniq'te aldım.



Güne önce leziz Plus Kitchen yemekleri ile başladık. Simay, Neşem ve ben Plus Kitchen'dan aldığımız yemekleri güzel bir sofra kurarak afiyetle yedik. O gün hava da o kadar güzeldi ki kenidimizi ilk okul yıllarındaki gibi piknik gezisi yapar gibi hissettik.




Sonrasında Zuhal müziğin dünyanın en büyük müzik aleti mağazası da sayılan şirin mağazasını ziyaret ettik. İçeride yüzlerce gitar, onlarca piyano ve bir çok müzik aleti vardı. Hemen tarzı ile dikkatimi çeken kuyruklu piyanonun başına oturdum ve sevgili Simay'cım da beni fotoğrafladı.


Günü Caffe Vergnano'ın lezziz frappiçino kahvesiyle noktalarken, Uniq Sade'in açılışına da uğrama şansı buldum. Bu arada bitmeden Muhteşem Yüzyıl sergisini de ziyaret edin. Ben henüz gidemedim ama, en kısa sürede gideceğim. Simay'dan duyduğuma göre inanılmaz bir anı müzesi olmuş.



Evet sanırım ben Uniq'i şimdiden özledim, yolumu Maslak'a çevirsem iyi olacak. Bu arada ulaşım da oldukça kolay. Maslak Ayazağa metrosundan çıktıktan sonra, Windows Plaza'nın karşısındaki Orjin Avm'nin önünden kalkan servislerle buraya 5 dakikada ulaşabilirsiniz.

Photo by - Simay Yılmaz




Harvey Nicholas - Ceket
Calvin Klein - Polo
H&M - Denim
Nike - Shoes
Accessuro - Bileklik

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe