Nedir bu Clique?

Cuma, Temmuz 10, 2015




 
 
Sosyal medyanın en renkli bitpazarı Clique, şimdi hem internet sitesi hem de iTunes App Store ya da Google Play üzerinden indirilebilen mobil versiyonuyla Türkiye’de! İkinci el kıyafet alım satım platformu Clique aracılığıyla üyeler, giymedikleri kıyafetler ile aksesuarlardan şık bir online mağaza oluşturabiliyor, mağazalarında onları satabiliyor ve hemen para kazanmaya başlayabiliyorlar. Benzer şekilde hem modaya uygun hem hesaplı alışveriş yapmayı sevenler de Clique’te hayallerinin alışveriş cennetini bulabilirler.
 
Üyeler “clique” adı verilen topluluklar kurarak kendileriyle benzer moda zevkleri olan kullanıcılarla bir araya gelebiliyorlar. Sisteme üye bir kullanıcı clique kurduğunda yöneticisi oluyor ve o clique’e üye olanlar satış yaptıklarında bundan belli bir yüzde alarak kazancını katlama fırsatı elde ediyor.
 
Dünyaca ünlü online moda topluluğu Stardoll’un yapımcılarının yeni ürünü olan siteye aynı zamanda birçok popüler moda bloggerı’ı da üye. Meriç Küçük, Nill'in, Onur Erol, Anıl Tiryaki, Jane Terzioğlu, Göze Şener ve Deniz Saatçioğlu’nun gardırobundan çok özel seçkiler, kullanıcılar tarafından keşfedilmeyi bekliyor.
 
Clique marka sahibi Mona Landh konuyla ilgili, “Clique’in mobil dünyada yer almasından büyük mutluluk duyuyor ve her yaştan moda tutkunları için vazgeçilmez bir platform olacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe