Roberto Cavalli'nin UOMO Erkeği

Perşembe, Ocak 12, 2017




Roberto Cavalli’nin yeni kreatif direktörü Peter Dundas’ın gelişiyle, ünlü İtalyan moda evinin tarihinde yeni bir sayfa açılıyor. Tasarımcının kreasyonları Cavalli’nin cazibe anlayışını, bohem yaşam tarzı ve rock müziğin karışımı olan bir kokteylden gelen enerjiyle yeni bir eşiğe götürüyor. Peter Dundas’nın gözlerinden görülen yeni Cavalli erkeği modern bir erkek. İçgüdüsel bir tarz ve zarafet anlayışıyla kutsanan Cavalli erkeği , pek çaba sarf etmeden sofistikeliği ve sıradanlığı harmanlıyor. Bağlarını çözmüş ve özgür bir şekilde, her zaman kendi gibi davranıyor ve asla rol yapmaya ihtiyaç duymuyor. Kibirli olmaksızın kendine güveni ve doğuştan baştan çıkarıcılığıyla, etrafındaki insanların kalpleri ve zihinlerinde derin iz bırakan bir karizma saçıyor. Onun için hayat müzik gibi ve o, içindeki ritim ve melodiyle mükemmel bir şekilde ahenkli.

Müzik onun tutkusu, tarz ise imzası Yeni Cavalli erkeği eşsiz dış görünümüne ve yaşam temasına uygun bir parfümü hak etti. Bu şaheserin dizaynı parfümör Cristophe Raynaud (Firmenich)’a emanet edildi. Raynaud, zamansız İtalyan sofistikeliği ve züppe rock cüretliliği arasında mükemmel bir uyum yaratan içeriklerin kombinasyonuyla özel bir aromatik oryantal odunsu koku oluşturdu. Yeni Roberto Cavalli Uomo Christophe Raynaud’un imza çiçeği olan, ayırt edici siyah menekşe notasıyla açılıyor. Uçucu ve gizemli, bu büyüleyici koku serbestçe gelip gidiyor, sürekli dalgalanıyor. Acı ve seksi safran karışımıyla oluşturulan kontrast, hisler üzerine heyecan verici bir güç uyguluyor. Lavanta esansıyla süslenmiş yoğun ballı kalp, bu akılda kalan açılışa derinlik ve hacim katıyor, merak uyandıran bir tema inşa ediyor. Büyüleyici Paçuli ve Hint baklası alt tonlarıyla bağlanan manyetik izi, baştan çıkartıcı bir yankı oluşturuyor. Değerli altının siyah timsah derisiyle birleşim noktası Robert Cavalli Uomo’nun şişesi tarz ve niyetin çarpıcı bir manifestosu. Cavalli’nin tiyatrallığı ve gösterişini rock and roll eşiğiyle kombine eden şişe, moda evinin ünlü monogramı işlenmiş ağır koyu renkli camdan yapıldı. Şişenin kare şekli maskülenliğin ve kendine güvenin simgesi. Şişenin yanlarını donatan timsah pulları, Cavalli DNA’sına sadık kalıyor. Moda evinin imzası haline gelen hayvan derisi baskılarını hatırlatan şişe, aynı zamanda çok sevilen rocker giyim kuşamını anımsatıyor ve bize Cavalli erkeğinin özgür ve vahşi kaldığını hatırlatıyor. İşlenen timsah motifi, uyumlu dış kutuya eşsiz bir his veriyor. Altın logo ve parlak siyah monogram, bu inatçı ve oldukça ayırt edici paketi gururla işaret ediyor.

Hayatın kendisi bir müzik parçasına dönüşüyor Roberto Cavalli Uomo’nun çıkışını destekleyen multi platform kampanya, parfümün evrenini kusursuzca yansıtıyor. Rolling Stones’un 1971’de Nellcôte villasına kaldığı söylentisinden ilham alan kampanya, yeni Cavalli dünyasına çarpıcı bir bakış sunuyor. Reklam filmi yetenekli yönetmen Scott Cooper tarafından çekildi. Müziğe olan aşkı ve sinematografi anlayışı çok çağrışımlı bir kısa film yaratmasına imkan sağladı. Müzikal tema, bir hit şarkının frenlenemeyen gücüne sahip. Fransız erkek model Félix Gesnouin çok çaba göstermeden Cavalli kahramanının züppe-rock yaşam tarzını yakalıyor, zarafet ve kibarlık zevki, cüretkarlığı ve özgürlüğe olan hep devam eden sevgisiyle dengeleniyor. Görkemli İtalyan villasının zarif çevresinde, zamanını arkadaşları, sevdiği kadın ve mükemmel ahenk arayışı arasında paylaştırıyor. Her bir deneyim hayal gücünü besliyor ve çarpıcı müzik parçaları yaratmasına imkan sağlıyor. Felix’in ilhamı, Roberto Cavalli’nin kadınlar için Signature parfümünün yeni yüzü olan Esther Heesch tarafından canlandırılıyor. Birlikte en üst düzey, bohem ve şık çifti oluşturuyorlar.

You Might Also Like

1 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe