ZARA İndiriminden Alınabilecek Şık Erkek Ayakkabıları

Pazartesi, Ocak 09, 2017

Beni az çok tanıyanlar bilir; ayakkabılara büyük bir tutkum vardır. Çünkü kombininiz her ne kadar şık ve özenli olsa da ayakkabı uyumu çok önemlidir.

Tercih ettiğim ayakkabıların, şık olması kadar ayak sağlığıma uygun olmasına da dikkat ederim. Çünkü küçük yaştan beri ayağımda ortapedik bir düz taban rahatsızlığı mevcut. Bu da uzun sürelerde ayakta kalınca hem ağrılara neden oluyor hem de duruşun düzgünlüğünü etkileyen bir unsur oluyor. Bu nedenle her markanın ayakkabısını giyemiyorum. Ya sadece ayakkabı üretimi yapan, yerli ve kaliteli markaları tercih ediyorum ya da piyasada kalıplarını ve ortepedik yapısını sevdiğim bir kaç hazır tüketim zincirini seçiyorum. Prada, D&G ve Zara onlardan bazıları..

Hepinizin bildiği gibi Inditex ailesinin en çok sevilen markası olan Zara ve diğer tüm Inditex mağazaları 5 Ocak'da büyük kış indirimine girdi. Bu sene bir farkla peki bu fark ne? tabii ki online satış sitelerini açmaları ve onları da indirime dahil etmeleri. Bence bu bulunmaz bir nimet; eğer benim gibi fulltime çalışan biriyse kişi.. Şimdi sizler için Zara'nın Online satış sitesinden bu indirimde alınabilecek beğendiğim ayakkabı modellerini paylaşacağım.

En beğendiklerimi sipariş ettim bile :)

1-

269.95'den 199.95'e düşmüş bu botlara bayıldım! Hem camel rengi hem süyet oluşu hem burun ucu hem de yandaki üçlü tokası ile bence çok şık kombinlenebilir. Ne yazık ki sitede 41 numarası bitmiş. Eğer numaralarınız varsa kaçırmadan alın. Satın almak için burayı tıklayın.


2-


Hiç mağazalarda görmedim ve denemediğim bir model ama kürklü iç yapısıyla bu soğuk kış günlerinde sıcak tutacak bir ayakkabıya benziyor. Tek sıkıntısı yağışlı bir havada giyilemeyebilir. Satın almak için burayı tıklayın.


3-


Geometrik desenleri seviyorum.. Kışın çizme olarak da kullanılabilecek bir model bence. Su geçirmez gibi duruyor. Satın almak için burayı tıklayın.

4-

Ben loaferları çok beğeniyorum! Özellikle işte sıkça tercih ettiğim bir model olan Loafer, kumaş pantolonların altına çok yakışıyor bence. Dar paça pantolonlarla tercih edebileceğiniz bu ayakkabıyı patik çorabıyla giymenizi tavsiye ederim. 139tl'lik fiyatıyla gayet uygun bence ama numarası kalmamış ne yazik ki :( Satın almak için burayı tıklayın.

5-



Evet bu renklere bayılıyorum! :) Süet oluşu da ayrıca cazip geliyor bana.. Bakımı her ne kadar kolay olmasa da bu tip ayakkabılar mutlaka dolabınızda olmalı. Satın almak için burayı tıklayın.

6- 

Kahvenin bu tonunu pek sevmesem de; iş dünyasında hayat kurtaran bir model olabilir. Fiyatı da gayet uygun olmuş. Satın almak için burayı tıklayın.



You Might Also Like

1 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe