Londra Deneyimim

Pazartesi, Nisan 10, 2017

 



 

Adını sıkça duyduğum citizenM'de nihayet Londra seyahatim sırasında kalma fırsatı yakaladım. Şimdi size otelden çok, yaşadığım deneyimleri ve biraz da hizmet pazarlaması için önelim olan ince detayları anlatarak yazıma giriş yapacağım..

Öncelikle takvimlerimizi 14 Mart'a çevirelim.. Yaklaşık 4 saatlik bir uçuşun sonunda soluğu Londra'da almıştım. Tam iş çıkış saatine de denk geldiği için havaalanından Shoreditch'e gitmek yaklaşık 1 saatimiz aldı.

Her neyse artık o kalacağımız otele gelmiştik. İçeriği girdiğimizde tahmin ettiğimden daha farklı bir dünya bizi bekliyordu. Design ve konfor bir arada sunulmuş üzerine bir de teknoloji eklenmişti. Mesela otelde lobby yoktu. Evet ikinci kata çıkıp, kendi check-in'ininizi kendiniz yapıyorsunuz. Üstelik çok basit şekilde dizayn edilmiş ekranlar sayesinde saniyeler içerisinde odanızın kapısını açacak aynı zamanda da laugge tag olacak kartlarınıza kavuşabiliyorsunuz. Ahh o da ne! Eğer benim gibi kartınızda bir sorun mu oldu.. Hemen güler yüzlü citizenM personelleri tam bir arkadaş edasıyla yanınıza gelip, yardımcı olup olamayacaklarına bakıyorlar. Benden önceden söylemesi mutlaka kredi kartınızı kontrol edin. Çünkü citizenM kesinlikle nakit ödeme kabul etmiyor.

Bir kaç banka telefon görüşmesinden sonra kredi kartımla ilgili olan sorunu çözüp, odama doğru yola koyuldum.

8. kattaki odama çıkmak için yine oda kartımı asansöre okuttum. Asansör içerisindeki led tv'de eğlenceli bir video vardı. İşte o zaman nasıl bir yere geldiğimi de anlamış oldum :)

Odama girer gitmez kendimi tüm yorunluğun da etkisiyle yatağa bırakmak varken aklımda; beni adımla karşılayan bir televizyon ekranı, kırmızı led ışıklandırma ile donatılmış bir banyo, Shoreditch'in müthiş manzarasını gören bir cam önünde yatak ve hemen yanında ipad karşılayınca planlarım bir anda değişti! :) Hemen snapchat, stories ne varsa videolar çekip, paylaştım...

Derken tv'den kiss fm'i açıp, ılık bir duşun altına girdim. Herşeyi ipad ile kontrol etmek harika bir duyguydu. Öyle ki perdeleri bile onunla kapamak mümkün olmuştu ama boşversenize Shoreditch'deyim kim takar perdeyi! :D ahaha







Shoreditch citizenM'deki en güzel unsurlardan biri de açık büfe kahvaltısıydı. Yanında tercih edebileceğiniz limitsiz çay veya kahve ikramlarıyla tabii..

 


İlk 2 gece burada konakladıktan sonra; diğer iki gecemi geçirmek için Tower of London citizenM'e gittim. Orada da süper sıcak bir ilgiyle karşılandım. Hatta yöneticilerinden Cihat beyin Türk olduğunu da öğrenince, keyifli bir muhabbet etmeden çıkmadım odama.

Evet İngiltere'de kısa da olsa güzel bir deneyim yaşamamı sağlayan citizenM'i mutlaka görmeniz gerektiğini düşünüyor, adreslerini da buraya bırakıyorum.

https://www.citizenm.com/

Sevgiler,
Göze














You Might Also Like

1 yorum

  1. Güzel bir deneyim olmuş bizimle paylaştığınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe