H&M VE COLETTE ÖZEL BİR H&M STUDIO KOLEKSİYONU İÇİN BİR ARADA

Pazartesi, Temmuz 17, 2017

Bu senenin sonunda 20 yıllık hayatını noktalayacak olan Colette'nin kapanacağını duyunca çok üzülmüştüm. Lakin bu haber birazcık olsa da içimi ferahlattı..

H&M, ikonik Parizyen konsept mağazası Colette ile güçlerini birleştirdi. H&M’in tasarım odaklı kapsül koleksiyonu H&M Studio Sonbahar/Kış 2017’den özel bir seri H&M Studio x colette adıyla sunulacak. H&M Studio x colette, Colette’in imza rengi olan mavi tonlarında özel bir renk paleti ve asıl koleksiyonda olmayan iki özel tasarım içerecek. H&M Studio x colette 21 Ağustos’ta sunulacak ve 2 hafta boyunca Colette’de ve online olarak, Studio koleksiyonundan da parçalarla birlikte satılacak.

H&M Studio x colette el yapımı boyamalar ve jakarlar gibi göz alıcı detaylara sahip. Sokağı sofistikeyle buluşturmayı hedefleyen koleksiyon enerji ve ilhamını NYC’den alıyor. Güçlü dikiş teknikleri feminen silüetler ile punk ilhamlarla buluşuyor.

“Modern kadının gardırobu ve neye ihtiyaç duyacağı konusunda epey kafa yorduk. Ciddi, sert kesimlere sahip kabanlar, yumuşak elbiseler, zarif örgüler ve iddialı aksesuarlar. Özellikle H&M Studio x colette koleksiyonu için, sadece kontrast kumaşlar kombinlemekle kalmadık aynı zamanda Colette’in imza rengi olan mavi tonunu kullanarak daha fazla renk kattık, grafik, korkusuz, yeni bir duruş yaratmak istedik.’’ diyor H&M Tasarım Başkanı ve Kreatif Direktör Pernilla Wohlfart.

“H&M Studio x colette koleksiyonunda sanatsal ama bir o kadar şehirli, modern bir hava var ki sadece Colette için değil dünyanın dört bir yanında benzer düşüncede kadınlar için doğru hissettirdi. Kadınlar çarpıcı ama giyilebilir parçalar ve elbette ki tamamen au courant (güncel) olmak istiyorlar.’’ diyor Colette’in Direktörü ve kurucusu Sarah Andelman.

Colette için yaratılan koleksiyonda 9 parça yer alıyor. Bunlardan biri çarpıcı mavi renkte, naylon, yün karışımı anorak-panço (sadece colette’e özel), çarpıcı mavi, yüksek yakalı, şifon mini elbise (sadece colette’e özel), diz boyunda, uzun kollu, el boyama graffiti desenine sahip elbise, yuvarlak yaka mini elbise, mavi saten vey a da siyah-beyaz jakar olarak geliyor.

H&M Studio AW17 ana koleksiyonu 14 Eylül’den itibaren seçili H&M mağazalarında ve online mağazada satışa sunulacak. 


You Might Also Like

1 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe