Sevgililer gununde sevgiliye ne alinir? Deniz Akkaya secti! ( Kizlar icin )

Çarşamba, Şubat 01, 2012







DENİZ AKKAYA SİZİN İÇİN SEÇTİ!!!

Deniz Akkaya Milla by trendyol’un 2012 Bahar Koleksiyonu için objektiflerin karşısına geçti. Başarılı manken trendyol.com üyeleri için seçtiği kıyafetleri giyerek poz verdi. 2 Şubat Perşembe gününden itibaren satışa çıkacak butikte 14 Şubat Sevgililer Günü için özel hazırlanan sürpriz parçalar da yer alıyor.




Gözde marka ve tasarımcıların ürünlerini üyelerine sunan trendyol.com, Milla by trendyol 2012 Bahar Koleksiyonu’nu ünlü manken Deniz Akkaya ile tanıtıyor. Koleksiyonda yer alan kıyafetler ve aksesuarlar Milla by trendyol’un rahat ve şık çizgisini yansıtarak, hem günlük hayatta hem de gece dışarı çıkarken kullanılabilecek tasarımlarla her yaştan kadına hitap ediyor. Koleksiyonda yer alan sırt ve omuz dekolteli elbiseler göz kamaştırırken, sezonun vazgeçilmezleri arsında yer alan kısa ceketler ve trençkotlar şık olmak isteyen kadınlara farklı seçenekler sunuyor.



Kırmızı, yeşil ve mercan’ın yoğun olarak kullanıldığı koleksiyonda fiyonklu elbiseler, omuz detaylı bluzlar ve blok renklerin kullanıldığı parçalar dikkat çekiyor. Her dolapta bulunması gereken klasik parçaların yanı sıra maxi ve mini etekler rahat ve şık kombinler yaratmak için ideal.


Milla by trendyol bu koleksiyonunda Sevgililer Günü’nü de unutmuyor. Sevgililer Günü’ne özel kalp detaylı parçalar ve şık kombinler trendyol.com üyelerini bekliyor. Koleksiyon kolye, yüzük, çanta, bilezik gibi aksesuarlarla geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. 





trendyol.com hakkında
trendyol.com, modaya öncülük ederek en iyi marka ve tasarımcıların ürünlerini kısa süre için üyelerine %90’a varan indirimlerle sunan Türkiye’nin lider moda sitesidir. trendyol.com’da sadece seçkin markaların orijinal ürünleri yer alır. trendyol.com’un bugün itibariyle 4 milyon aktif üyesi bulunmaktadır. trendyol.com modayı üyeleri için ulaşılabilir hale getirirken, trendyol blog ve sosyal medya kanalları ile üyelerine stil, moda ve trendler ile ilgili zengin içerikler sunar. Şimdiye kadar 1.000’in üzerinde seçkin marka ile işbirliği yapan trendyol.com her gün 10.000’lerce ürünü Türkiye’nin her yerindeki üyelerine ulaştırmaktadır.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe