"H&M Home: Uygun Fiyatlı Ev Modası" Çok Yakında Türkiye'de!

Pazar, Haziran 08, 2014

Yaklaşık dört sene önceki H&M serüvenimle başlamıştı herşey. Modaya olan ilgimi keşfetmem, bugünkü moda ve sosyal medya üzerine yaptığım çalışmalar ve iş hayatım ve tabii ki His Wardrobe blog hepsi bu serüven ile başlamıştı. Blog'da yazdığım ilk yazılardan biri de heyecanla H&M'in Türkiye'de açılacağını duyurmaktı.
 


 

İşte şuan en az o zamanki kadar heyecanlıyım. Hatta uzun zamandır heyecanla yazdığım tek haber diyebilirim. Çünkü uzun zamandan beri merakla beklediğim H&M Home çok yakında hatta ve hatta 18 Eylül'de Mall of Istanbul'da açılıyor!!!

H&M Nasıl Bir Yer Olacak?

Evet bu soruyu herkes merak ediyordur. Özellikle yurtdışına çıkanlar bilir ama çok yaygın olmadığı için her ülke bulmak mümkün değil. Ben H&M Training almak için İsveç Stockholm H&M Head Office'ine gittiğim zaman böyle bir fırsat yakalayıp, H&M Home'u da ziyaret etmiştim. Ve tabii ki İsveç'li bu firmanın yaptığı her iş gibi buna da hayran kalmıştım.



Eğer sistem birebir oradaki gibi olursa, Türkiye pazarını çok yeni bir alışveriş düzeni bekliyor. Evet bu gerçekten inovatif bir sistem. Nasıl mı? İşletme derslerinde de okuduğumuz stok ve raf maliyetinden kurtaran akıllı magnetler. Çok basit, alışveriş sırasında her ürünün altında o ürünün minik bir magneti oluyor ve siz girişte aldığınız metal alışveriş arabası şeklindeki plakaya almak istediğiniz H&M Home ürünlerinin magnetlerini yapıştırıyorsunuz. Daha sonra kasaya gelip plakanızı teslim ediyorsunuz ve ürünler hazır bir şekilde size teslim ediliyor. İşte alışveriş keyfi bu kadar kolaylaştırılıyor bu sistemle.

H&M Home'un Bir Diğer Özelliği: Uygun Fiyatlı Ev Modası

Sektördeki ev dekorasyon mağazaların neredeyse yarı yarıya altında fiyatları olan H&M Home'da inanılmaz derecede şık ve kullanışlı ürünler bulmak çok kolay. Özellikle değişik yazı karakterlerinin olduğu kilimler, banyo paspasları, yatak takımları markanın en çok beğenilen ürün grupları arasında. H&M kaliteli ürün, uygun fiyat ve moda algısını H&M Home'da sürdürüyor. Umarım Türkiye'de de aynı fiyat politikası uygulanır ve ev dekorasyonu için yeni bir kan olur.



Peki H&M Home Nerede Açılacak?

İşte bu sorunun cevabı biraz canınızı sıkabilir. Zira İstanbul'un merkezinde oturanlar için oldukça uzak ve ters bir lokasyon seçilmiş ilk mağaza için. Bu sorunun cevabı yeni açılan Mall of Istanbul'da... Hatırlarsanız dört sene önce H&M Türkiye'ye ilk geldiğinde de çok ters bir lokasyon olan Bayrampaşa Forum İstanbul'u seçmişti. Sanırım marka, Türkiye'deki ilgi ve talep oranlarını ölçümlemek için ilk olarak uzak lokasyonları seçiyor. Umarım en kısa sürede İstinyepark'da da bir mağaza açarlar. Zira Zara Home'un pabucu dama atılacak gibi :)


Bu mermer tabak ve fincan benim bu sezonki favorilerim arasında. Umarım Eylül'de bunlar da gelir Türkiye'ye :))



18 Eylül'e kadar H&M Home koleksiyonunu önden incelemek isteyenler varsa buraya tıklayabilir.




Yazı: Göze Şener
Görseller: Google

You Might Also Like

12 yorum

  1. Harika bir haber. Açılmasına sabirsizlikla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Bilgiler için teşekkürler Göze Bey sevgiler...

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe