Rain Drops Keep Falling and The Rain Coats Keeps Dry!

Cumartesi, Nisan 14, 2012



Nisan Yağmurları kapımızı çalmaya, camlarımızı tıklamaya devam ediyor. Özellikle bugün yağan şiddetli yağmurlar sanki birşeyin habercisi gibiydi...

Her neyse biz işimize bakalım. Aylardan Nisan, Mevsimlerden ilkbahar; ama hava yağmurlu olunca ne giyeceğimizi şaşırır olduk. Kaban giysek sıcak oluyor, giymesek ıslanıyoruz.

Öyleyse Yağmurluklar işimizi görebilir! Peki bu senenin trend yağmurlukları neler? Gelin hep beraber göz atalım!



Classic Yellow Rain Coat! Evet bu oldukça klasik bir yağmurluk modeli  ama her tarz ve stil ile giyilebilir. Ve bu tip yağmurlukları daha çok erkekler tercih edebilir!


Bunlar da Klasik olmayı sevmeyenler için gelsin! Tabii ki bunları Türkiye'de bulmak mümkün değil. Oldukça eğlenceli olan bu yağmurluklar, yağmurla eğlenmeyi sevenler için ideal.

Bu Raincoat da marjinal olmayı sevenler için gelsin!

Bu yağmurlukların renk ve çeşitleri de mevcut.

.

Geometrik desenlerden oluşmuş bu rain coatları da http://www.maxjenny.com/index.html adresinde bulabilirsiniz.



Ve geldik en beğendiğime! Burberry'nin 2012 tasarımı Transparan Rain Coatları! Gerçekten bir deha ürünü olan bu yağmurluklar sayesinde günlük kıyafetlerinizi giyebiliyorsunuz. Veya kabanınızın ıslanması gibi bir derdiniz olmuyor. Bu tasarım gerçekten çok hoş! Ve bence böyle yağmur botu da yapılmalı :) Transparan bir raintboots!
 






Ve tabii ki Küçük Dostlarımızı da unutmadık!!! :)



Siz de Şemsiyelerinizi de yanınıza almayı unutmayın!





Ve bu post'a Ajda Pekka'nın Son Yolcu Şarkısı ile veda etmek istiyorum... Kaç gündür aklımda bu şarkı, pencerem de ise yağmur damlaları var.... 

"Yağmur öncesi gibi yaşla doldu gözlerim... Kalbimden geçen en son yolcu sensin!"






Sevgi ile kalın!
 oxox

You Might Also Like

3 yorum

  1. oy o küçük dostlarımızı yerim. ben de oğluma aldım gri bir tane. ama kendisi cocker olduğu için kulaklar için bir çözüm yok malesef :) bu arada burberry benim de favorim. ^^

    YanıtlaSil
  2. Değil mi? Çok şirinler yaa :) English mi American Cockerı mı? Golden'dan sonra ki favorim çok tatlılar gerçekten :)) Burberry her zaman farkını tarzıyla ortaya koyuyor! :) Teşekkürler yorum için de :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ingiliz cocker benimki. hem nasıl tatlı. ^^ cockerların üzerine daha şımarık bir ırk yoktur heralde :)

      Sevgiler

      Elif

      Sil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe