Ayşe Arman’lı Marie Posa sadece Vipdukkan.com da…

Pazartesi, Mayıs 14, 2012

Ayşe Arman’lı Marie Posa sadece Vipdukkan.com da…

Vipdukkan.com’un, modern, kendine bakan, zevkli kadınlar için özel olarak yarattığı yeni markası Marie Posa; yepyeni koleksiyonunu ünlü gazeteci ve köşe yazarı Ayşe Arman ile yaptığı moda çekimiyle birlikte, çok yakında Vipdukkan.com’da satışa çıkarıyor.


Çekimleri Harvard Cafe’de başarılı fotoğrafçı Cem Talu tarafından gerçekleştirilen Marie Posa’nın yepyeni koleksiyonunun mankenliğini markanın yeni yüzü Ayşe Arman yaptı. Ayşe Arman, enerjik yapısını tüm set ekibine de yansıtarak uzun süren çekimlerin neşeli ve keyifli geçmesine olanak sağlarken, kıyafetleri mankenlere taş çıkartır şekilde taşıdı. Modern,şık ve şehirli kadınların yeni markası olacak Marie Posa çok özel fiyatlarla Vipdukkan.com da yeni sezon ürünleriyle ve iddialı modelleriyle çok yakında satışa çıkacak.



Şıklığı ve rahatlığı kadınsı bir yorumla tasarımlarına yansıtan Marie Posa, Vipdukkan.com’un kendi markası; dolayısıyla satışı da yalnızca Vipdukkan.com üzerinden yapılıyor.  Artık herkesin sorduğu bu özel tasarımlar, yeni koleksiyonda yer alan ve ilkbahar yaz trendlerini yansıtan rahat, dinamik, eğlenceli ve şık tasarımları ile yeniden tüketiciye satışa sunuluyor.  Çok özel tasarımcılar tarafından, sezonun giyim trendlerine yön verecek kadınlar için tasarlanan Marie Posa’nın ilk günden itibaren yoğun bir ilgiye maruz kalması bekleniyor. 



1000’in üzerinde markayı, Türkiye’nin dört bir yanına en avantajlı fiyatlarla ve tam zamanında ulaştıran Vipdukkan.com, moda dünyasına sunduğu bu yeni marka ile kadınların kalbini kazanmıştı. Marie Posa’nın gardroplarda, Vipdukkan.com’un ise internet tarayıcılarında en özel yere yerleşmesi; şehirli ve ne istediğini bilen kadının hayatını kolaylaştıracağa ve güzelleştireceğe benziyor.






Özel alışveriş sisteminin Türkiye’deki en geniş ürün ağına sahip temsilcilerinden biri olan vipdukkan.com’un yaklaşık 3,5 milyon kayıtlı kullanıcı bulunmakta.Tekstilden aksesuara, ev dekorasyonundan çocuk giyimine ve elektroniğe kadar bir çok farklı ürüne , %90’ lara varan indirimlerle sahip olabilmek için vipdukkan.com’a ücretsiz üye olmanız yeterli.

Vipdükkan’da; Türkiye’nin her yerinden 7/24 güvenle alışveriş yapabilir, sorularınız için de müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz.


Vipdükkan Hakkında
Vipdükkan, 20 yıldır farklı alanlarda faaliyet gösteren Global Şirketler Grubu bünyesinde yer alıyor… Vipdükkan,  e-ticaretin ve özel alışveriş sitelerinin dünyadaki hızlı gelişimini görerek, sistemi Türkiye’de de uygulamak amacıyla hayata geçirilen bir proje. Kapalı devre alışveriş sistemine sahip Vipdükkan, yaklaşık bir yıl süren kuruluş ve altyapı çalışmalarından sonra Ağustos 2010’da hizmet vermeye başladı. Mayıs 2011 de yakaladıkları performans sayesinde dünyanın sayılı fonlarından E-Planet Capital firmasına %28.2 sini satarak ortaklık kurdu. Vipdükkan, 130 kişilik uzman ekibi ve geniş ürün ağı ile seçkin üye profiline tam bir “VIP” hizmet sunuyor.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe