Haftasonu ne yapsak? :)

Perşembe, Mayıs 24, 2012

Merhaba Sevgili His Wardrobe takipcileri, zevkli bloggerlar ve minik takipciler!


Bu haftasonu Istanbul degim yerindeyse sallanacak! Nasil mi? Bir cok festival, unlu isim ve konserler Istanbullulari bekliyor...


Bunlardan ilki;


Imany
Power Media Center Oditoryumda
StarTalks’da Dj Funky C’nin
konuğu oluyor.


 “You will Never Know” parçasıyla radyo listelerinin en üst sırasında yer alan ve sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin başında gelen Imany,
Türkiye’de ilk defa 31 Mayıs Perşembe akşamı Star Talks’un konuğu.

Aslen Komor Adaları asıllı olan ve Imany sahne adıyla tanınan Nadia Mladjao, onyedi yaşında bir mankenlik ajansıyla sözleşmesi gereği New York’a gitti ve Calvin Klein’la üç aylık anlaşma yaptı. Amerika’da yedi sene kaldıktan sonra Tracy Chapman’ın ”Talkin’ Bout a Revolution” şarkısının etkisinde ani bir karar vererek şarkıcı olmaya karar veren Imany şan derslerine, şarkı sözleri yazmaya başladı ve Amerika’daki bütün mankenlik kariyerini bırakıp Fransa’ya geri döndü. Müzik üzerine çalıştığı sırada tesadüfen Ayo ve Grace’nin prodüktörü Malik Ndiaye’yle tanıştı ve bu tanışma onun müzik kariyerinin resmi başlangıcı oldu.

2011 yılında piyasaya çıkan ilk albümü The Shape of a Broken Heart ile çok satan albümlere verilen ”Disques d’Or” ‘un (Altın Plak Ödülü) sahibi olan şarkıcı adını en çok çıkardığı You Will Never Know single’ı ile duyurdu. Albümünde folk-soul ve blues tınılarına yer veren ve aynı zamanda şarkısözü yazarı olan Imany Fransa’nın hızla yükselen değerleri arasında yer alıyor.

Imany, 31 Mayıs saat 20:00’da Power Media Center’da www.powerfm.com.tr adresinden belirlenecek 200 şanslı Power FM dinleyicisinin katılacağı Star Talks’da Dj Funky C’nin konuğu olacak. 

31 Mayis'ta bizde His Wardrobe olarak Imany'i dinlemeye gidecegiz. Eger Davetyeniz yoksa uzulmeyin cunku 1 Haziran'da KüçükÇiflik Park’ta da izleyeyebilirsiniz.





Bu cumartesi ise, Park Orman'da Babylon Soundgarden var. Ve bizde Sevgili Modazon ekibi ile orada olacagiz :)


 Gun boyunca tweetlerimiz, fotograflarimiz ve bildirimlerimiz ile bizi  http://www.modazon.com dan takip edebilirsiniz :)


 Aktiviteler ise oldukca dikkat cekici ve kacirilmayacak cinsten!!!
Plak Dukkani ve Vintage Pop-Up Butikler bizim merakla beklediklerimiz arasinda :)



Program ise soyle:

Happy Sounds Sahnesi

Parov Stelar Band22.15
 Oi Va Voi20.45
Caravan Palace19.15
 Büyük Ev Ablukada17.45
 12316.15

Orman Sahnesi

Club Bangkok20.00
 Oldies But Goldies18.45
 Grup Ses Beats Dj Set17.45
 Çerikunda16.45
Hayvansaray16.15
 Alnıtemiz Solo15.25
Tobumusikizm14.30

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe