TOPSHOP KADINI FARKLI VE ŞIK!

Salı, Mayıs 15, 2012





Genç, dinamik ve sıradışı çizgisiyle her daim modaya yön veren Topshop’un 2012 Yaz Koleksiyonu’nda 4 farklı tema ön plana çıkıyor. Pastel tonların, barok çizgilerin ve etnik desenlerin kullanıldığı koleksiyon tarzıyla fark yaratmak isteyen kadınların beğenisine sunuluyor.





Zengin kumaşları ve 90’lı yılların teması ile dikkat çeken ‘SURF LUXE’ temasında spor bir şıklık ön planda. Zıt renkleri birbiriyle harmanlayan koleksiyonda parlak renkler ve pastel gölgeler birbirine karışıyor. Sporcu kesim atletlerle birlikte kombinlenen yüksek belli kısa kalem etekler hem gece hem gündüz şıklığı yaratıyor. Bedeni saran organze kumaşlardan tasarlanan elbiseler koleksiyonun en dikkat çekici parçaları arasında yerini alıyor.






Güney Pasifik’ten ilham alan CALYPSO “sında ise barok çizgiler, hayvan figürleri, parlak renkler ve desenler ön planda. Koleksiyona hakim olan rahatlık hissi bol tişörtlerde kendini belli ediyor. Saç bantları ve yüksek belli şortlar ise yaz ayları için ideal. 





‘NATIVE’ temasında ise Aztek ve Kızılderili temalarını çağrıştıran kalın baskılar ön plana çıkıyor. Rahat, büyük beden tasarımlar, uçuşan elbiseler ve geniş paça şortlar, tezat içindeki neon çizgilerle bir arada kullanılarak dinamik şehirli duruşuna modern bir yorum getiriyor. Koleksiyonda yer alan Meksika’ya özgü sırma desenleri renkli kumaşlar, elbiseler ve bluzlarla birlikte kullanılarak koleksiyonun genel dokusunu  zenginleştiriyor.



‘PAGEANT PRINCESS’ koleksiyonda pul detayları,danteller,organze ve parlak detaylar bu sezon şık  ve göz alıcı bir koleksiyon sunuyor.Trendi içeriğinde buluna gökkuşağı,dondurma ve rengarenk baskılar göz alıcı görüntüyü hem sevimli hem de dikkat çekici hale getiriyor.




Shaya Mağazacılık A.Ş. Hakkında
Türkiye’nin önde gelen perakendecileri arasında yer alan Shaya Mağazacılık A.Ş., dünyaca ünlü uluslararası markaları Türk tüketicisiyle buluşturmaktadır. Shaya 19 ülkede faaliyet gösteren ve uluslararası lider perakendeciler arasında yer alan M.H. Alshaya Co.’nun bünyesinde bulunmaktadır. The Body Shop, Debenhams, Topshop/Topman, Miss Selfridge, Dorothy Perkins, Evans, Claire’s, Payless,  Le Pain Quotidien, Pinkberry  ve Starbucks Coffee, Türkiye’de Shaya tarafından temsil edilen markalardır.

You Might Also Like

2 yorum

  1. GErçekten kolleksiyon çok başarılı:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. her zaman olduğu gibi gene orjinal bir koleksiyon olmuş

    pelin-in.blogspot.com

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe