FOREVER NEW İLE GÜNEŞİ HİSSET!

Salı, Haziran 05, 2012



Yazın tüm ışıltısını rengarenk modellerine yansıtan Forever New, tatil planları yapanlar için birbirinden renkli ve çekici seçenekler sunuyor. Doğanın taze renklerinden ilham alan jean’ler ise bu yazın en çok tercih edilen modelleri arasında ilk sırada!



Modanın öncü markalarından Forever New, doğanın cezbedici renkleriyle oluşturduğu koleksiyonuyla yazın tüm enerjisine ayna tutuyor. Nefes kesen dantel detaylı askılı bluzlar jean şortlarla oluşturduğu uyumla dikkat çekerken, yaz akşamı eğlencelerinin vazgeçilmez kıyafetleri arasında olacak.

 

Forever New’ın renkli fiyonk ve gül detaylarıyla süslenmiş hasır şapkaları bohem tarzı benimseyen kadınların gardıroplarının vazgeçilmez aksesuarlarından olacak. Sezon trendlerinin çekici modelleri arasında yer alan fırfırlı elbiseler tatilde ne giyeceğini bilemeyenlere zengin seçenekler sunacak. Renkli jean şortlar ise sahil kenarlarında yapılan yürüyüşleri karnavala dönüştürüyor. Yazla özdeşleşen turkuvaz, kavuniçi ve okyanus renklerinin yön verdiği koleksiyonu Forever New mağazalarında bulabilirisiniz.





You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe