85. Akademi Ödül Töreni

Pazartesi, Şubat 25, 2013


 Bir Akademi Ödül Töreni daha gelip geçti. Kimi Oscar aldı kimi alamadı. Ama akıllarda kalan kıyafetler şöyle oldu:

 

“Les Miserables” filmiyle “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” dalında ödül alan Anne Hathaway, açık pembe arkası açık saten düşes bir Prada elbise giydi.




“Django Unchained” filmiyle “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” dalında ödül alan Christoph Waltz, geceye iki düğmeli yakalı bir smokin, beyaz poplin gömlek, siyah saten papyon ve siyah deri bağcıklı ayakkabılar ile katıldı. Hepsi Prada.




 

“Silver Linings Playbook” filmiyle “En İyi Yönetmen” dalında aday gösterilen David O. Russell, üç parçadan oluşan Prada bir smokin tercih etmişti. Beyaz streç poplin gömlek, siyah ipek ve kadife kravat ve siyah bağcıklı ayakkabıları da Prada imzalıydı.

Daniel Radcliffe ve Keith Urban da gecede Prada tercih eden isimler arasındaydı.


 

HELEN HUNT H&M TASARIMI ÖZEL DİKİM ELBİSE İLE OSCAR TÖRENİNE KATILDI…

Dünyaca ünlü aktris Helen Hunt kendisi için H&M Tasarım Ekibi tarafından tasarlanan özel dikim elbise ile bu sene 85.’si gerçekleşen Oscar törenine katıldı. Helen Hunt, “The Sessions” filminde canlandırdığı oyunculuk ile “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” adayları arasında yer alıyordu.

H&M, aktrisin güzelliği ve yeteneğinden ilham alarak özel bir elbise tasarladı. Gece mavisi rengindeki couture elbise, ipek saten kumaşı ve straplez modeli ile Oscar’a özel olarak tasarlandı.

H&M Tasarım Başkanı Ann-Sofie Johannson, “Dünyanın en muhteşem oyuncularının başında gelen Helen Hunt’a özel bir elbise tasarlamak bizim için hem gurur hem de mutluluk verici. Kendisine büyük hayranlık duyuyor ve unutulmaz bir ortama böylesi bir tasarım yaratmaktan ötürü memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe