Anneler Gününde annemize ne alsak?

Pazartesi, Mayıs 06, 2013

Merhaba Sevgili His Wardrobe takipçileri, Anneler günü geliyor. Büyük bir heyecan sarıyor anneleri. Bildlğiniz gibi asıl önemli olan hediye değil hatırlamak. Ama bizim için emeği büyük olan bu yüce insanları hatılamak elbette yetmez onları en mutlu edecek hediyeyi de seçip almak gerekir. Peki siz ne alacaksınız bu yıl? İşte size bir kaç öneri...


Levi’s®'tan Anneler için Renkli ve Feminen Hediye Seçenekleri

GörselGörselGörsel


Levi’s®'ın Hindistan kültüründen esinlenerek hazırladığı 2013 İlkbahar/Yaz  koleksiyonu anneler için birbirinden hoş hediye seçenekleri barındırıyor. Her yaştan anneler için feminen, renkli, çiçekli ya da daha ağır başlı ve modern tasarımlar sunan Levi’s® en kıymetliniz için en doğru seçimi yapmanıza fırsat tanıyor.  

Rahat, şık, dikkat çekici ve zarif ürünleri anneniz için tüm Levi’s®  mağazalarında 64,90 TL.'den başlayan fiyatlarla bulabilirsiniz!
Rahatlığına düşkün anneler ise Reebok iyi fikir!

ANNENİZİ ŞIMARTMANIN TAM ZAMANI!
Denge Toplarından İlham Alan Hareketli Hava Teknolojisi ’ne Sahip Tabanı İle Her Adımda Farkı Hisset!


 GörselGörselGörselGörsel






Bu anneler gününde, annenizin gerçekten kullanacağı bir hediye arıyorsanız, Reebok EasyTone koleksiyonunda tam size göre çözümler var…
EasyTone ile yürü, farkı hisset!
Reebok, 2013 İlkbahar-Yaz sezonu için EasyTone koleksiyonunu yeniledi. EasyTone koleksiyonunun birbirinden şık ayakkabı ve tekstil koleksiyonu şimdi daha canlı ve daha parlak renkleriyle karşınıza çıkıyor.
Reebok EasyTone modelleri, hava alabilen gözeneklerden oluşan yumuşak üst yapısının yanı sıra, tabanında yer alan denge noktaları, her adımda mikro dengesizlik yaratarak, vücut yağ oranını ortalama %2,5* oranında azaltmaya yardımcı olur.
Hareketli hava teknolojisine sahip bu ayakkabılarla attığınız her adımda farkı hissedeceksiniz!
Teknoloji ve feminen şıklığı bir araya getiren EasyTone koleksiyonu, özel ResisTone bant teknolojisi ile direnç yaratarak, sırt ve kalça bölgesinde destek sağlayarak kadınlara hem rahatlık hem de sportif şıklığı sunuyor!
Birbirinden şık ve canlı renklerden oluşan EasyTone ayakkabı koleksiyonunu 120TL, terlik koleksiyonunu 77TL, tekstil koleksiyonunu ise 130TL’den başlayan fiyatlar ile tüm Reebok satış noktalarında bulabilirsiniz.

Reebok’ın kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine

adreslerinden ulaşabilirsiniz.
 *Bağımsız olarak gerçekleştirilen 12 haftalık araştırma sonucunda, haftada 3 gün EasyTone ile tempolu yürüyüş yapan 22- 39 yaş arası kadınların, vücut yağ oranlarında ortalama %2,5 azalma görülmüştür. EasyTone ile yürüyen kadınlarda kilo kaybı olmaksızın, vücut yağ oranında görülen azalma ile aynı ölçüde yağsız vücut kütlesinde artış sağlanmıştır. Sonuçlar kişiler arasında farklılık gösterebilir. EasyTone+ ve EasyTone Too araştırmada kullanılmamıştır.
Veya Annenize gençliğini tekrar geri hediye edebilirsiniz Lancome ile...

ADVANCED GÉNIFIQUE
GENÇLİĞİ AKTİVE EDEN KONSANTRE

Görsel

Gençliğin 10 işaretini onarır ve aktive eder.
Gözle görülür, dokunarak hissedilir sonuçlar. *
2009 yılında lanse edilen Génifique Gençlik Aktivatörü kısa sürede tüm kadınların sevgilisi haline geldi. Tüm cilt tipleri üzerinde etkili olduğu ortaya konulan Génifique Gençlik Aktivatörü’nün başarısı 4 yıl içerisinde 150’den fazla uluslararası ödülle taçlandırıldı.

 

İlk defa gen bilimi teknolojisinden yararlanarak “7 günde gözle görülür oranda gençleşmiş bir cilt” diyen Gençlik Aktivatörü kısa sürede ikonik bir ürün haline geldi. Kadınların vazgeçemediği bu ürün mayıs ayında daha gelişmiş bir formül ve etkinlik alanıyla yenileniyor: yeni Advanced Génifique Gençliği Aktive Eden Konsantre.

14 yıllık araştırma ve devrim yaratan buluşlar sonucunda yenilenen 9 patentli Advanced Génifique genç görünmek isteyen kadınların cilt bakım rutinin ilk adımı.




 Görsel


LANCÔME GENÇLİĞİN ŞİFRESİNİ SUNAR

25.000 gen, 1.000 protein ve 6 milyardan fazla data analizi sonucu Lancôme bilim adamları cildin genç görünümünden sorumlu 10 gençlik işaretini belirledi; ince çizgiler, derin kırışıklıklar, ışıltı, pürüzsüzlük, cilt tonu eşitliği, cilt dokusu, elastikiyet, esneklik, sıkılık, toparlanma. Lancôme, bu 10 gençlik işaretinin tüm kadınlar için ölçülebilir olduğunu ıspatladı.

Fakat Lancôme laboratuarları bununla da yetinmedi. Genç görünümü ikiye ayırdı: gözle görülen gençlik (bir kadının aynaya baktığında gördüğü ya da çevresindekilerin gördüğü) ve elle hissedilen gençlik (bir kadının parmaklarıyla yüzüne dokunduğunda hissettiği ve cilt bakım eksperleri tarafından ölçülerek gösterilebilen). Genç görünümü bu şekilde tanımlayan Lancôme gençliğin kişiden kişiye değişen bir kavramdan ziyade genel geçer ve bilimsel araştırmalarla ispatlanan bir kavram olduğunu gösterdi.


ADVANCE GENIFIQUE: BENZERSİZ SONUÇLAR


Gözle Görülen Sonuçlar

Sadece 7 günde, cilt yeniden gençleşmiş görünür.

Dokunarak Hissedilen Sonuçlar

Sadece 7 günde, yeniden genç bir cilt hissiyatına kavuşun. Gençliğin 10 görülen ve hissedilen belirtisi üzerinde hızlı bir şekilde etki eden Advanced Génifique Gençliği Aktive Eden Konsantre ile artık daha genç görünmek mümkün.


 Görsel
NEDEN DAHA “GELİŞMİŞ” GÉNIFIQUE

Gelişmiş Etki Alanı:

Yeni Advanced Génifique Gençliği Aktive Eden Konsantre hem gündüz hem de gece bu 10 gençlik işaretini onarır ve aktive eder.

Gelişmiş Formül:

Biyoteknolojiden faydalanarak elde edilmiş içeriklerle ciltle muhteşem uyum içerisindedir. 2029 yılına kadar patenti devam eden Advanced Génifique Gençliği Aktive Eden Konsantre’in her damlasında şimdi %40 daha fazla aktif içerik var.

Gelişmiş Doku:

Lancôme bilim adamları Advanced Genifique Gençliği Aktive Eden Konsantre için eşi benzeri olmayan bir doku yarattı. Her zamankinden daha taze ve sarmalayan dokusuyla, anında cilde nüfuz ederek cildi canlandırır. Cilt yüzeyi ipek gibi yumuşak bir hal alır. Cilt, genç bir cilt hissiyatına sahip olur.
Gelişmiş Dizayn:

Tıp alanındaki mikro dozajdan ilham alınarak yaratılan Advanced Génifique Gençliği Aktive Eden Konsantre patentli aplikatörü ise cilt için gerekli olan ideal formül miktarını kendiliğinden ayarlar. Her damlada %40 daha fazla aktif içerik.


* Klinik gelişim yüzdesi- klinik araştırma- 34 kadın- 8 hafta
 ** Kişisel değerlendirme – 34 kadın

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 30 ml, 190 TL - 50 ml, 260 TL

Veya onları sevgi ve emeğin birleşimi ile özel olarak tasarlanan Accessuro takıları ile mutlu edebilirsiniz.

Accessuro ile Annenizi şımartın!

GörselGörselGörselGörsel

Yeni koleksiyonumuzdaki hint temasında, turkuaz taşların doğallığı zümrüt pembesi ile buluşup harmanlanıyor. Annelerin en sevdiği figürlerden olan fil ve metal altın detaylar yerini tasarımlarımızda alıyor. Onları mutlu etmenin yolu buradan geçiyor.
 
Detaylı bilgi ve sipariş için tasarımcı Göze Şener ile gozesener@gmail.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Veya bizi twitterda @accessuro facebookta: https://www.facebook.com/pages/Accessuro/391870397502228?ref=hl adresinden takip edebilirisniz.



You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe