PRADA JOURNAL: Yeni hikayeler için bir yer

Cumartesi, Mayıs 11, 2013

Prada, markanın yenilikçi ruhuyla uyumlu olarak, Giangiacomo Feltrinelli Editore ile birlikte geliştirdiği edebi yarışmayı sunar.

Prada yeni yetenekleri araştırmaya devam ediyor. Moda ve edebiyat dünyasını bir araya getiren yeni çalışmasında, 50 yılı aşkın yayımcılık deneyimi olan Feltrinelli Editore ile işbirliği yapan Prada, bu işbirliği ile dünyayı farklı bir gözle görebilen sanatçılara ulaşmayı hedefliyor.

Bu edebi yarışma, markanın kelimelere yön veren ifadeleri ve farklı yaratıcı dilleri keşfetme arzusundan kaynakla geliştirildi. Yarışma ile edebi araştırmalar için benzeri görülmemiş bir kaynak ve bağımsız bir platform yaratılmış oldu.

“Gözlerimizin bize gösterdiği gerçekler nelerdir? Ve bu gerçekler merceklerden nasıl süzülür?”

Prada, numaralı gözlükler metaforunu kullanarak, sözle söylenenden ziyade yazılı sözcüklerin dünyasına adım atıyor. Bu dünyada gerçeğin kişisel yorumlarının keşfedileceği ve karşı karşıya geleceği bir yarışma düzenliyor. Optik çerçeveler bu keşif için fırsat yaratırken aynı zamanda farklı yaratıcı dünyaların araştırılacağı bir araç olarak karşımıza çıkıyor; Dünyamıza ve belki de yeni potansiyel dünyalara açılan birer pencere...


Bu yarışmaya 18 Haziran’a kadar katılmak mümkün.

Daha fazla bilgi için; Prada.com/journal

GörselGörsel

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe