Shake Shack Avrupada'ki ilk restorantını İstanbul İstinye Park'ta açtı.

Çarşamba, Mayıs 29, 2013

NEW YORK’LU LEZİZ BURGERCİ SHAKE SHACK
DANNY MEYER’IN KATILIMIYLA AVRUPA’DA İLK KEZ İSTANBUL İSTİNYEPARK’TA KAPILARINI AÇTI!

 Görsel
Shake  Shack New York’dan sonra  İstanbul’da  İstinyePark’ta kapılarını açtı. Açılışa Shake Shack’ın bağlı bulunduğu Union Square Hospitality Group CEO ‘su Denny Mayer, Shake Shack Dünya Genel Müdürü Randy Garutti dışında,
zinciri Türkiye ye getiren Shaya Mağazacılık A.Ş. nin kurucuları
ve üst düzey yöneticileri de katıldı.
Shake Shack İstinyePark’ın ardından İstiklal Caddesi –Tünel’de açılacak.



Danny Meyer’a ait ünlü hamburgerci Shake Shack İstanbul’daki ilk restoranını İstinyePark’ta açtı.

2004 yılında New York’taki Madison Square Park’ta doğan Shake Shack, eleştirmenlerin övgüyle tavsiye ettiği,  modern tarzda bir yol üstü hamburgercisi olarak biliniyor.
 Görsel
%100 Angus dana etinden yapılan leziz hamburgerlerinin yanı sıra, lezzetli hot dog ve Custard’ları ile de Shake Shack İstanbulluların da kısa zamanda vazgeçilmezi olacak. En çok tercih edilen eğlenceli buluşma noktaları arasında yer alan Shake Shack restoranları, lezzetlerinden vazgeçemeyen bir hayran kitlesine sahip.  

Shake Shack’in İstanbul restoranında geri dönüşümlü ve sürdürülebilir malzemelerin yanı sıra enerji tasarrufu sağlayan mutfak ekipmanları ve mekanın tamamında aynı şekilde enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma armatürleri kullanıldı.

Tüm klasik Shake Shack yiyeceklerinin yer alacağı mönüde sadece İstanbul’a özgü seçenekler de sunulacak.

Görsel
GörselGörselGörselGörsel

Bu güzel akşamda ise kimlerle karşılaştığıma gelirsek,
Görsel
DANNY MEYER
2004 yılının yaz ayında ise modern yol üstü hamburgercisi olarak bilinen Shake Shack New York’lular ile buluştu.  O tarihten itibaren Amerika ‘da Doğu Yakası boyunca ve bir çok farklı ülkede  yeni Shake Shack restoranları açılmaya başladı.

Görsel
MARK ROSATI
 First of all i wanna say speacial thanks to Mark Rosati, cuz he has been gave an interview for me. It'll be here as well.
Madison Square Park’ta bulunan Shake Shack ekibine 2007 yılında Müdür olarak katılan Mark Rosati, ABD’de ve diğer ülkelerde hizmet veren Shake Shack restoranlarının menülerini geliştirme ve yönetiminde sorulmlu olarak görev yapıyor.

Görsel
RANDY GARUTTI
Shake Shack CEO’luğu görevinde önce USHG çatısı altında hizmet veren Union Square Cafe ve New York’un en ünlü restoranlarından biri olan Tabla’da Genel Müdür olarak görev yaptı.  2003 yılında is Nation’s Restaurant News tarafından ülkenin en iyi 50 Genel Müdürü’nden biri olarak seçildi.

Ceo of Shake Shack talking on vine:


What i wore tonight :)

Görsel

Keep in touch and follow me! :)
Oxox

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe