COS is coming to Istanbul ! :)

Çarşamba, Haziran 19, 2013

Merhaba Sevgili Moda Severler,

Uzun bir direnişin ardından ilk postumu yazıyorum. Sesimizi artık #duranadam hastagi ile durarak ve susarak duyuruyoruz.

Epeyce süre yazmadığım için sizlerle güzel ve önemli bir haberi paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi HM Türkiye'ye geleli iki sene oldu. Bilmiyenleriniz için HM'in  Türkiye'ye gelişinde operasyönel olarak ben de yer almıştım. Biz İsveç'te eğitimdeyken, HM ailesinin diğer markaları ile de tanıştık. Bu ailenin en sevdiğim markalarından biri olan COS'un Türkiye'ye gelişini büyük bir merakla bekliyordum. Derken HM resmi açıklamayı kendi basın sitesinde yaptı. COS Basın Açıklaması'nın orjinal metni için tıklayın.



Evet COS, Zorlu Center'da açılıyor!

 Moda dışında alternatif kadın ve erkek stili sunan ünlü marka, çekirdek gardrobun temel parçaları ve zamansız modernite uyandıran giysileriyle, gelişen moda merkezi Zorlu Center'da bir yıl sonra açılacak. Türk pazarındaki bu ilk açılışla; tasarım bağlılığı, kalite ve ulaşılabilir fiyat olarak bilenen marka için yeni bir sayfa açılacak.

  Marie Honda, COS Genel Marka Sorumlusu, planlanan Türkiye açılışı için diyor ki: " Hepimiz sabırsızlıkla açılış için bekiyoruz. İstanbul canlı ve heyecan verici bir şehir ve biz Zorlu Center'ın ideal bir ortam olacağını hissediyoruz."

Ne diyelim detayları merakla bekliyoruz. Türk moda dünyası'na bir marka daha giriyor.

COS'u yakından tanımak için internet sitesine göz atın: http://www.cosstores.com




COS, Collection of Style, is pleased to announce the launch of the brand in Turkey, with an inaugural store opening in Istanbul. The brand renowned for offering men and women style over fashion, core wardrobe essentials and garments that evoke timeless modernity, will launch in the landmark development Zorlu Centre, later in the year. As the first opening in the diverse Turkish retail market, this represents a new chapter for the brand known for its commitment to design, quality and affordability.

Marie Honda, Overall Brand Responsible for COS, said of the planned Turkish expansion, “We are all looking forward to the opening. Istanbul is a vibrant and exciting city and we feel the Zorlu Centre will be the ideal setting”. 





COS launched on London’s Regent Street in March 2007. COS is part of the H&M group. COS compliments H&M in sharing the same business concept – ‘fashion and quality at the best price’ – COS prices start where H&M’s finish. COS has a wide product range that is divided into a number of different concepts, incorporating fashion essentials, reinvented classics and the latest trends for men and women. COS is created by an in-house design team of designers and buyers. COS has 69 stores in 17 countries (UK, Germany, Netherlands, Denmark, France, Spain, Belgium, Ireland, Sweden, Finland, Austria, Italy, Norway, Dubai, Kuwait, China and Poland) and currently retails online to 18 European markets.

So we are looking forward to see you in Istanbul ! :)

Thanks for reading,
Oxox

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe